han hoppade från västerbron

Broder Daniels gitarrist Anders Göthberg har alltså tagit livet av sig. 

Det är bara så tragiskt alltihop, med tanke på att han hade barn. Jag vet att detta kommer låta hårt, men jag tycker inte man ska skaffa barn när man är så egoistisk. Hade han inte hoppat från bron så hade det ändå funnits ett hopp om att det kunde bli bättre. Men man får väl hoppas att han mår bra nu då, det lär ju inte hans familj göra...

Kommentarer
Postat av: heidi

jaa! kände verkligen exakt så också. eller ja, du läste ju min blogg... :) lixom, skaffa inte ungar om du känner att livet inte är värt att leva! vad är det för jävla förälder? "nää, barn, ni är inte värda att kämpa för så nu skiter jag i det här!" jag säger inte att det är lätt, men helvette asså. jag blir förbannad iallafall. och samtidigt så är det så jävla okej. varför tar vi inte livet av oss allihop? jävla skitvärld vi lever i lixom.

2008-04-03 @ 23:41:51
URL: http://bedroomdancing.blogg.se
Postat av: Tommy

Tycker inte att du ska skriva om sånt som du inte vet ett skit om. Håll tyst istället för att göra bort dig.

2008-04-05 @ 18:38:30
Postat av: amanda

svar till tommy: Vad är det jag inte vet ett skit om? Jag tycker fortfarande att det mest egoistiska och fega man kan göra är att ta livet av sig. Jag fattar också att han inte mådde särskilt bra, men saker blir bättre.

2008-04-05 @ 19:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0