paolo nutini - jenny don´t be hasty



det var längesen jag fick såna där bra rysningar av en låt, men denna får mina hårstrån på armarna att ställa sig upp. han är så söt, och bara tjugo år. rena lammköttet nästan..

backstreet boys



häromdagen skrev mags i sin blogg att hon satt och lyssnade på bsb och jag blev så jäkla sugen på att höra de gamla låtarna så jag laddade ner bsb- greatest hits. jag och kajsa lyssnade på den skivan nästan hela vägen från linköping till värnamo. nostalgi på hög nivå. vem tyckte ni var snyggast? jag tyckte nog nick carter, som alla andra, och kevin!  fillan tyckte brian har jag för mig och jag fattade aldrig varför för jag tyckte han var så ful.

sötnosar.

idag var jag hos pernilla & dom. jag träffade millemilton, världens sötaste lilla unge. sen var det en annan liten tjej där, linnea, som också var hur söt som helst. det blev lite lek med dem och det var dagens träningspass. sjukt hur småbarn kan ha så mycket energi.

imorgon ska jag träffa joejoe, klippa mig och leka med nikke. det ser jag fram emot.


såhär snygg var jag för ett tag sen

då var det inte alls kul, men nu efteråt kan man ju skratta åt det. såhär snygg var jag iaf. och ja, jag vet att jag såg ut som hitler. tack & lov gör jag inte det längre.

 


frukost med filippa

idag bjöd fillan på frukost, kaffe & toast. det var gottis, tack!

173777-283

min blogg är för bildlös så jag lägger upp en på mig själv :)

tumblin monkeys

idag har jag, albin och hanna spelat tumblin monkeys. världens kanske roligaste spel. ja, till och med roligare än risk. vi spelade i över tre timmar och jag sög på det där spelet, men det gjorde inget för det var skittrevligt i alla fall och jag tycker om er.


image284

(vi spelade en enda omgång risk OCH JAG VANN! ville bara tillägga det)


desperate housewives

igår fick jag paket av pappa, kajsa/basse och tintin & dom. fick desperate housewives säsong två av pappa så nu blir det maraton i veckan. av kajsa och sebastian fick jag en väska och av tintin & dom fick jag pengar. skitbra, tack allihop. och pappa hade lagat god mat och tårta, kalaskalas.

idag ska jag ut till hillerstorp och spela risk med hanna och albin, det blir nice!

min nyfikenhet är stillad

image280
läs hela artikeln här

obs, långt inlägg.


tack alla som kom ihåg min födelsedag. det var många fler än vad jag hade förväntat mig och jag blev glad för alla grattis sms och samtal. ni är underbara allihop.

så, vad har hänt?

i torsdags hämtade jag kajsa på stationen klockan 21.55. vi åkte hem hit och gjorde väl ingenting egentligen. kollade lite på vänner och så fick jag några fina pins (om du tycker jag är söt, då skulle du se min syster. bland annat) i födelsedagspresent vid tolvslaget.

fredagen gick vi upp vid elvatiden och jag klagade lite som vanligt och hade beslutsångest i flera timmar över vad jag skulle ha på mig, skitlöjligt. sen var vi på hemköp och inhandlade grejer till marängsvissen. vid sex tog vi bussen in till stan för att se på moneybrother. jag hade världens bästa lokalsinne som vanligt (inte). har aldrig egentligen tyckt om moneybrother, eller jag har inte tyckt nånting alls om honom. men han var så söt och så glad under hela konserten så man smälte.
när vi hade gått hela vägen tillbaka till ryd efter konserten tyckte vi att vi var värda mat från mcdonalds. men det tyckte inte dom. det stod massa polisbilar med sirener på utanför och tv var där och massa fotografer och folk förhördes. ännu är det oklart för mig vad som hänt så om nån vill berätta för mig så gör det snälla, jag är skitnyfiken.
när vi sen kom hem i alla fall så var emil och fillan här. trevligt.

idag, lördag, kom mamma, per, clara, ludde och mia hit och jag fick presenter. presentkort på h&m, en ljusgrej, ljus, massa teckningar av clara, en prydnadsgrej av clara osv. tack för allt! sen åkte vi till ikanohuset för att handla lite kläder men det fanns inte så mycket så vi åkte hem hit och gjorde tacos. sen kollade vi lite på vänner, sunes jul och spelade worms och sen åt vi marängsviss. nu ska jag titta på vänner och sova.


här har ni lite bilder från de här dagarna:

    
kajsa - jag - mia 

     
per - jag & clara - moneybrother - marängsviss

   
fillan & mamma - ludde - emil

kära gamla trygga hemköp

idag fick vi csn och det firade vi med att gå till hemköp. emelie köpte sushi, jag köpte räkbaguette. självklart några power king också. det satt som en smäck

173777-267 173777-269

om två och en halv timme ska jag hämta kajsa på stationen. då är det mörkt ute. scaaary


save your prayers

so save your prayers
for when you're really gonna need 'em
throw out your cares and fly
wanna go for a ride?

och du liknar ingen annan..

jag bara tänker på massa skit. jag måste nog öva på det där med självdisciplinen. och jag borde lära mig att inte tänka på saker som jag inte behöver tänka på.

jag saknar dig idag mac.


facebook

idag addade en kär gammal vän mig på facebook. jag blev väldans glad måste jag säga

first day of my life



bright eyes

worms.

i "mandys team" : jack sparrow, kurt cobain, idolchristoffer, ola rapace och chris klein.
i "snitches & bitches" : per gessle, a., ryssen, muhammed och dawson.

mitt lag briljerar, alltid.

if I could turn back time.

jag har inte haft nån inspiration alls de här senaste dagarna. har bara suttit här och klickat runt. pluggat lite, men gett upp det eftersom jag inte kan sluta tänka på saker jag fått reda på. jag ville inte veta det. jag ville inte.. jag ville tro på det du sa..

ibland stämmer det att "det du inte vet har du inte ont av"

jag tänker logiskt, jag tänker att : jag har inget att bli arg för, det är ditt liv. det betyder inget. men i nästa sekund inser jag vad som faktiskt hänt. du ljög för mig. jag är inte bättre själv, jag upprepar det för mig själv hela tiden, men det hjälper inte.

jag önskar ändå att jag aldrig hade fått veta.

nevermore.

jag lär mig aldrig av mina misstag..


idol-christoffer

såg denna säsongens idol för första gången i fredags och jag blev kär i christoffer. han är så jävla snygg, plus att han sjöng en nelly furtado-låt och hon rockar och det gjorde han med. kolla på hans framträdande här


dom lämnar sverige

nicklas&simon ska flytta till oslo. de kommer bli saknade! inte för att vi träffas så ofta nu, men det kommer bli ännu mera sällan efter att de har flyttat. men det är kul för dem :)


sami sirviö

jag drömde att jag pussades med sami sirviö och han skulle göra slut med sin tjej för min skull. jag var lagom besviken när jag vaknade och insåg att allting bara var en dröm. haha. HAN ÄR HET! (att det skiljer 16 år mellan oss behöver ju inte vara nåt problem)


ha ha ha-sse my man.

bästa avslutningen på efterlyst idag: akta er för förhållanden om ni inte vill bli mördade

40 kr / billigt tidsfördriv.

nu har jag köpt worms2 av nån på blocket. 40 spänn, helt OK & skitbra! får nog hem det nästa vecka någon gång och då ska jag spelaspelaspela. I´m so excited!

en sak till, TACK TACK TACK TACK TACK anna för att du gjorde så att en bit av klumpen i magen försvann. jag ska komma ihåg detta och jag är dig evigt tacksam.


kajsas B-day.

image261

hoppas du får en bra födelsedag <3

....

jag vet att jag kanske inte är rätt person att visa medlidande i det här fallet men jag tänker på dig/er i alla fall och det är inte meningen att någon så ung person ska behöva gå bort... det är faktiskt förjävligt och helt ofattbart.

desperate & worms2

image260


en timmes desperate housewives och några timmars wormsspelande, det är väl vad min kväll bestått av. I LOVE THAT GAME och jag äger (har dock bara en demo-version så jag kan bara spela en enda bana, men jag äger stenhårt på den banan i alla fall)

dagens låt:

damien rice - 9 crimes

här har ni låten live. lyssna & njut

det är nästan så man saknar mp.

image258

mp2 / mp3 på studiebesök i stockholm för två år sedan.
vilka nördar vi är allihop, haha. men kul var det!

and you give yourself away

through the storm we reach the shore
you give it all but I want more
and I´m waiting for you

I can´t live
with or without you

en sak till.

säger som kajsa: kents nya album suger som en dammsugare med ny påse.


såhärdå:

3 album i min mp3:

daisies of the galaxy - eels
how to save a life - the fray
the black and white album - the hives

bra skit hörni.


Counter Strike

idag spelade jag Counter Strike för första (och förmodligen sista) gången i mitt liv och herrejävlar vad rädd jag blev. jag trodde jag skulle dö och blev skiträdd och skrek när folk tittade fram och skulle skjuta mig. jag tror inte det spelet är nåt för mig.

you & me, we used to be together

I really feel
that I'm losing my best friend
I can't believe
this could be the end


väl godkänt plus

alltså, jag hatar det där jävla pluset som alla lärare sätter ut hela tiden. g+ eller vg +. varför kan dom inte sätta vg - eller mvg - om dom ska envisas med att sätta ut de där onödiga plus&minusen överhuvudtaget. okej, jag fattar ju varför dom gör det, för att man ska kämpa lite mer och blablabla men det är ändå irriterande för det syns ju inte i betyget. hursomhelst så fick jag VG + på provet, och det är väl bra men ändå..

was looking for a place to hide away

tell me that you changed
tell me something else
don't repeat again
tell me something new
say another tune
show me something else
another side of you

did you never think that I might go?
did you never think I might not take it anymore ?


(det räckte med 1102 dagar)

it hurts with every heartbeat.

Jag är så jävla löjlig ch störd och hänger upp mig på småsaker och målar upp scenarion i huvudet som inte ens är logiska och sen blir jag sur över saker som inte ens har hänt. Jag hatar att det är så och jag vill bara att det ska sluta snurra runt därinne. 

Man kan inte flytta ifrån sina problem. Även om det kanske hade varit det lättaste.


lazy ass

nu har jag möblerat om i mitt rum så att jag kan ligga i sängen med datorn. sladden var nämligen för kort förut. nu ska jag kolla på film heeela dagen och bara slappa. imorn kommer mina hörlurar, då ska jag bli en hurtbulle igen. jag vägrar gå ut & gå utan musik.

är det bara jag?

jag har börjat tänka mitt liv som en berättelse. nu när jag skulle lägga mig ner igen och kolla på lite vänneravsnitt så funderade på om jag skulle gå ut och göra kaffe eller inte. och när jag tänkte det så tänkte jag "hon går ut i köket och sätter på lite kaffe. hon tar med sig koppen in i sovrummet och startar ett nytt avsnitt av vänner".

har aldrig tänkt såhär förut, det har blivit så på senare tid bara. haha. är det bara jag?

better than all the rest

image257

dagens låt:

neil young - heart of gold

alltså, helt ärligt..

oj vad viktigt att gå på harrys, hur länge ska folk ha ursäkter för att inte komma hit? och är det inte harrys är det nåt annat. jaja. jag kan inte säga att jag gråter över det direkt


dagens låt:

dandy warhols - get off

joråsåatteeee

NU: ask Olle
Sen: Myggan


I´m a hurtbulle nowadays

Okej okej, ni kommer inte tycka att detta är nåt speciellt alls kära läsare, iaf ni som inte känner mig. Men för er som gör det så vet ni att jag är nästintill världens lataste och slöaste person när det gäller allt som har med att röra på sig att göra. Men idag har det skett ett under, och igår också för den delen. Jag har varit ute och gått! och jag har cyklat till skolan istället för att ta bilen (det är väl kanske 4 km eller så.) Det är framsteg. Jag har tvättat idag också, och så har vi städat hela lägenheten. Så det har varit en kreativ dag, till skillnad från andra dagar. Men imorgon ska jag upp på cykeln igen och trampa iväg till skolan för att skriva prov. Önska mig lycka till, det lär jag behöva.

dagens låt:

bad religion - 21st century (digital boy)

jag är, är jag?

jag ska fatta mig kort
jag ångrar allt,
jag ångrar allting ont

jag har skrikit färdigt  
och bröstkorgen är tom

(.... förlåt)

dagens låt:

beastie boys - girls

and the wheels keep spinning round

I need some sleep.
I can't go on like this.
I try counting sheep,
but there's one I always miss.

everyone says I'm getting down too low
everyone says: "you just gotta let it go"
"you just gotta let it go"
I just gotta let it go

you're nearly a part of me

försökte komma på nåt bra att skriva så att du förstår hur mycket jag uppskattar dig, janos. men du vet allt det där redan så jag tackar & bockar bara för de här dagarna, och hoppas att vi ses snart igen. saknar min plats i soffan och att ha dig i närheten.


dagens låt:

eels - I need some sleep