växjö

idag har jag och frida varit i växjö och gått på stan. ep var med också. det var helt okej, hittade två klänningar som jag ska ha med till spanien.en gul och en vit. köpte vita leggings också, man måste ju vara lite somrig ibland! haha. det bästa var "jag är nog fortfarande full", och frida "men säg inte så! du kör ju!" hahahha. (alltså, jag var inte full, jag bara sa så.)

harrys.

igår var det skitroligt. det var kul att träffa klas, för det var längesen. det var kul att salen bjöd på shots, det var kul att andreas från årevall var där. och oskar (?), haha. och det var roligt att träffa mia & frida och alla andra. på förfesten dansade jag och johan bugg till paris hiltons - stars are blind. jag blev lite för full. men kul - DET HADE JAG!


aldrig mera långfredagar.

idag jobbade jag mitt sista tolvtimmarspass på årevall, och det ska firas med lite öl tillsammans med frida, johan, joanna och martin. det känns skönt att slippa det, och idag gick dagen förvånansvärt bra. nu är det bara åtta dagar kvar och jag kommer sakna alla! men mest marc. kanske för att han är den konstigaste av alla, han bryter på engelska och har långt brunt hår och alltid alltid alltid en röd tröja. och han är alltid rolig! han är så pessimistisk (stavas det så? måste googla! ja det gjorde det) och cynisk i sin humor och det gillar jag.

nä nu ska jag dricka en öl och vänta på frida & de andra.

ep´s look-a-like

173777-159

oliver i findusreklamen är lik dig, ep!

weezer slash lasse lindh

lyssnade på weezers make believe idag, så kom låten this is such a pity och jag tyckte den påminde mig så jävla mycket om en annan låt. jag satt och funderade ett tag men sen kom jag på det. lasse lindhs du kommer aldrig mer vara ensam låter precis likadant! om det inte är en dålig egenversion av den låten så blir jag förbannad för så mycket kan man inte ha tillåtelse att sno. tycker inte jag i alla fall.

boys on wheels- new wheels on the block.



anna tipsade mig om boys on wheels, hahah.

stroke.

min farmor har fått en stroke.. jag vet inte om jag är ledsen för jag känner inte henne längre. men jag ska dit i alla fall, för jag kommer ångra mig annars. men vi har inget att säga varandra..


peace and love.

pappa ringde precis därifrån och jag vill dit nuuuuuu!


jag vågade.

äntligen tog jag mod till mig och ringde ett samtal till aktiv bemanning. ett samtal där jag sa att jag hade kommit in på skolan och ville säga upp mig. jag har bävat för detta samtal. vill egentligen inte sluta, inte just nu. jag trivs på årevall. det är kul folk där. men jag vet att till hösten kommer jag vilja därifrån, så därför är det ingen mening med att stanna och invänta den dagen. plus att jag verkligen ser fram emot att börja plugga. och att flytta. nu har jag alltså, allt som allt, tio dagar kvar på årevall. vecka tjugonio skulle jag tydligen vara lite varstans fick jag höra eftersom årevall har stängt. det kanske blir roligt, who knows..
 
men hörni, om några veckor är mitt liv som industriarbetare över!

sån är jag.

lyssnade på p3dokumentär idag om hallandsåsen. jag börjar nästan alltid grina när jag lyssnar på p3dokumentär. sådär lite i smyg, så ingen ser. och när jag lyssnade idag så handlade det om folk som demonstrerade mot att hallandsåsen skulle byggas eftersom det förgiftade deras vatten och djur dog och sånt. och jag blir så rörd av det! att dom gjorde det tillsammans, och att dom verkligen trodde på sin sak. jag är så löjlig som börjar lipa över sånt, haha.


maybe I should colour me gold

- ´cause gold is forever gold


idag har jag varit kreativ.

  • jobbat på dårevall
  • dado hämtade mig och vi (okej dado mest) fixade min punktering
  • var på banken och fixade en ny internetdosa.
  • vi åkte till max och åt mat. eve var med, kul! längesen man såg henne
  • jag hämtade frida och anne på chaparall. åkte till max igen. jag käkade glass.

did you never think that I might go?

tell me something new
say another tune
show me something else
another side of you

05.00

steg upp för cirka 25 minuter sen och jag kan inte vara på bra humör när jag bara sovit fyra timmar och nu ska gå och jobba. jag har drömt massa saker också, och vaknat hela tiden. idag är det synd om mig, så håll avstånd! ska dricka upp mitt vatten och börja cykla snart. SUCK!

jag fattar inte.

jag känner bara för att ge mig ut och springa några mil. eller skrika lite bara. eller varför inte kasta tomater? det har jag hört att man ska göra om man är frustrerad. 

jag förstår ingenting av det här och jag vill veta för jag tänker ihjäl mig.

i brist på annat.

  • Scarf | Turban 
  • Hög klack | Ballerina
  • H&M | Hermés
  • Förklädesklänning | A-linjeklänning
  • Stenar/kristaller | Nitar
  • En-axel-klänning | Tubklänning
  • Neon | Pastell
  • Kroppsnära | A-linjeformat 
  • Pyton | Leopard
  • Modeblogg | Modemagasin
  • Baddräkt | Bikini
  • Blommigt | Prickigt
  • Guldmetallic | Silvermetallic 
  • Tighta byxor | vida byxor
  • 90-tal | 80-tal
  • Techometallic | Romantiskt

  • above us, beneath us, around us

    I lost my bones tonight
    stepped on sharp stone tonight
    see me loose my head
    not sleeping in my bed

    they told me, don´t be so shy
    If you show you´re weak
    they will try to step on you

    I lost my sense tonight
    stepped on thin air tonight
    I won´t move an inch
    mama says it´s ok to be a bitch, he hey


    jag är töntig. men glad.

    173777-161

    aaw. and i know why. ska inte ta ut glädjen i förskott. det ska man aldrig göra, men jag kan inte låta bli just nu. allt är så bra. om tolv dagar åker jag till spanien. om 38 dagar flyttar vi. nästa vecka får vi förhoppningsvis se våran lägenhet. jag tror den kommer vara finast.


    by the way skickade emelie en text av marcus birro som hon tyckte stämde in på mig, haha.

    Midsommaren startade tidigt hemma i lägenheten på Nordhemsgatan. Fönstret på sin hake. Regn i luften. Kallt. Vi drack. Kvar i stan. Vi drack alltid och var alltid kvar i stan. Vart skulle vi ta vägen?

    angående midsommarafton.

    jag hade kul tillslut faktiskt. blev på bättre humör, maten var god och sällskapet var trevligt såklart :) sov till fem idag på eftermiddagen. inte alls likt mig, brukar gå upp runt åtta- nio. men det var härligt att sova ut lite.

    jag och frida åt pizza. kanske inte så bra, med tanke på hur anfådda vi blir bara av att gå uppför backen till pizzerian. och att vi blir anfådda av att cykla en liten bit. men men, gott var det. sen var vi hos johan och drack lite öl. nu väntar jag på ett sms som jag aldrig kommer få. sånt är livet ! haha. ska se på film nu för att fördriva tiden.

    hot hot hot idag.

    idag på jobbet var det svettigt och varmt och äckligt. alla ville bara hem. sen vid elva när vi skulle vänta på att stämpla ut säger ellinor: jag ska hem och dricka baileys! och eva säger: jag ska dricka öl. och jag håller med. sen kommer kent och säger: jag ska hem och dricka grogg! likaså andreas. han skulle cykla ner till statoil och köpa cola att blanda med. herregud, så roligt har vi på årevall, att vi måste hem och glömma bort arbetsdagen med hjälp av alkohol. he he.

    hejdå eva! kommer sakna dig därborta. hoppas du får skitkul i polen.

    i don´t like apple.

    jag är irriterad på apple, dom tror att dom kan sätta hur höga priser som helst. se bara på ipod. man så dum så man går på det, och köper en jävla ipod för tvåtusen. helt meningslöst. nya ipod har bättre batteritid, så man kanske skulle väntat med att köpa en. okej, den är ju snygg, men har fan inget innehåll. som vissa människor jag känner, haha.

    vi fick lägenheten!

    nästa vecka åker vi upp och skriver hyreskontrakt. det kommer bli rätt problematiskt att flytta mitt i veckan, men det får ordna sig. det kommer bli roligt! ny stad, nytt folk, ny skola.

    173777-156

    min favoritbloggare nr 2.

    katrin zytomierska.

    jag får rysningar av flugor.

    allvarligt talat, flugor är nog bland det vidrigaste jag vet. dom ser ut som äckliga monster, låter vidrigt och kan ALDRIG LÄMNA MIG IFRED. det finns tusen flugor här inne bara för att jag har balkongdörren öppen jämt, och jag hatar varenda en. och hur äckligt är det inte när dom sätter sig på datorn och börjar ligga med varandra precis framför mig?! S K A B B I G T . måste köpa nån fälla för dom. en såndär som dom har i emil i lönneberga kanske. med klister på. fast det är ju också rätt äckligt. men då är dom ju i alla fall tysta..
    173777-155

    morgonkonversation

    emelies farfar ringde henne i morse;

    farfar - jag höööör inte vad du säger, har du verkligen munnen vid mikrofonen
    emelie - jaaa. det har jag
    varpå farfar börjar asgarva och säger;
    ojdå jag höll visst telefonen uppochner.

    jo. det var faktiskt roligt. plus att när emelie pratade i telefon så halvsov jag och svarade i sömnen på det som hon och hennes farfar pratade om. det är rätt många konstiga mornar och nätter här i den lilla lägenheten. igår drömde emelie att det kom in en man och la sig jämte henne i sängen. önsketänkande kanske. ha ha


    cassidy / r.kelly - hotel = nostalgi.



    hörde denna låten häromdagen och den påminner om bulgarien. härliga minnen!

    always, right?

    173777-156

    you stand by me and you believe in me like nobody ever has
    when my world goes crazy you´re right there to save me

    jag och tofi

    har endel pusspåkindenbilder med mig och toffen nu, så jag gjorde ett kollage av det hela.

    image153

    ann-sofie och lilla tuva.

     

    fick bilder från ann-sofie och hennes bebis. så söta!
    grattis ann-sofie, nu har du blivit mamma :) det trodde man ju inte, haha.
    partypinglan ann-sofie liksom. men det är roligt och jag vill träffa tuva snarast

    inflyttningsfest.

    igår hade blom och gabbe lite inflyttningsfest och det var väldigt trevligt. lite "lågstadiedisco" som blom uttryckte det, med chips och godis. det var bra grejer det! fast avslutningen blev dock inte lika bra, vi gick i ösregnet och blev helt dyngsura. när vi tillslut kom hem upptäckte vi att nycklarna låg i den andra jackan som dan hade glömt hemma hos gabbe och blom. vi fick sno en stol från grannen och ställa under köksfönstret och sen klättrade jag in. lite äventyr i natten är väl aldrig fel. eller jo, ibland är det faktiskt det.


       
    blom - gabbe - jag & toffsi - jag och min bitch
      
    för mer bilder, klicka här


    i love systembolaget-reklamerna

    http://www.systembolagetkampanj.se/antilangning/

    inte helt humorbefriad trots allt.

    jag - kan du hjälpa mig med min maskin? jag får inte igång den
    suris - det är ju bara att trycka på den knappen
    jag - men jag har gjort det och det funkar inte
    suris - ska vi slå vad?

    så tryckte han på knappen och maskinen startade. sen skrattade han och sa
    - nu är du skyldig mig en middag

    hahahha. han har fan humor ändå, jag tror jag börjar gilla honom.


    today is the greatest day.

    idag har jag varit ute och gått rätt mycket med min ipod, det är härligt. jag älskar solen och skulle gärna vilja att det alltid är sommar. det känns bättre på sommaren. eller våren. fikade med janne med, det var bra. han är fin och snäll

    173777-139

    imorgon jobbar vi tolvtimmarspasset. det känns lite drygt att tänka på det, så jag ska försöka låta bli. får se fram emot helgen istället. ska ut till mamma imorgon och leka lite med clara och sen ska jag sova där. på lördag ska jag vara med gabbe, plus att jag ska träffa björn också. long time no see. börjar närma sig flytten mer och mer, och jag vill träffa alla innan jag flyttar. kom på kaffe hörrni.

    stand inside your love

     
     

    en av de finaste låtarna jag vet, stand inside your love med smashing pumpkins.
    det var din och min, och nu är det bara min och fina minnen. det känns bra.

    joanna ringde från hultsfred nu och JAG VILL DIT.
    kan någon snäll liten själ kanske följa med mig?

    osudden

    har varit nere vid osudden och badat varenda dag denna veckan, det är härligt.

    image136

    hur stor är chansen att detta händer?

    173777-134

    när du får oväntat besök.

    idag på jobbet satt jag som vanligt vid en maskin och lyssnade på min ipod i godan ro och var i min egna lilla värld. maskinen hade fungerat bra hela dagen, och allt var lugnt och behagligt för jag hade en fläkt och slapp svettas som de andra gjorde. helt plötsligt börjar det ösregna varmt vatten på mig och jag fattade först inte vart det kom ifrån, men så tittade jag uppåt och såg att det sprutade vatten åt alla håll från min maskin. och nu menar jag inte lite vatten heller, utan hur mycket som helst. jag fick panik, för jag har ingen aning om hur man ska göra när det sprutar vatten från maskinen eftersom det inte ska inträffa. så jag skriker på anders som kommer rusande och räddar situationen.

    man känner ju sig lite extra dum när man är inhyrd för då har folk en tendens att göra sig lustiga över det, men det är väl sånt man får ta. he he. jag kanske bara inbillar mig. men anders fixade i alla fall maskinen och jag fick lugnt jobba vidare.. i mina blöta kläder.

    spanien.

    mamma & per är bäääääst. dom betalar hela min resa till spanien! iih jag är så glad. och jag som nästan aldrig varit utomlands, i´m so excited. lallallaa. vecka 28 bär det av.

    nu ska jag ut på balkongen och dricka en öl för att fira, he he. hej hopp.

    summertime and the livin' is easy

    igår var det härligt. vi badade i poolen hela dagen,åt nypotatis med gräddfil/gräslök, åt glass och drack kaffe. jag har bränt mig ännu mer på axlarna men det går över snart. nu ska jag till jobbet och jag är faktiskt inte så överdrivet trött som jag alltid brukar vara. men jag antar att det kommer. men man ska ju tänka positivt. wuuuhu, vilken härlig dag! ska nog bada sen efter jobbet så man har ju nåt att se fram emot tills man slutar.

     
    mamma & clara - jag, fillan & clara.

    sweden rock

        
    på väg dit - carro- lelle/starken/marcus - me & em

       
    "gubben" "den trevlige" och jag - emelie och marcus - per & dick - emmelie & frida


    för mer bilder. gå in på bilddagboken

    bästa citatet "skrik lite högre så behöver du inte ens använda telefonen"

    sweden rock festival

    imorgon åker vi och det ska bli kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul.


    sweden rock festival för ett år sedan.

      
    gula gubben - jag på en bajamaja- jag

      
    jag & mike - per & emelie - emelie & jag

    & nu blir det nya minnen snart. fy fan vad bra.

    min nya mobil.

    173777-116

    en försäljare från 3 ringde, och hon var så trevlig och bra på att övertala så nu ska jag få en telefon från 3, och ett  ABONNEMANG. jag klarar inte av det, men ändå så tackade jag ja. men telefonen är så fin tycker jag plus att det var på tiden att jag skaffade en ny. och nångång måste jag ju bli vuxen och klara av att inte slösa för mycket (märker ni att jag försöker övertala mig själv att det var ett bra beslut? ha ha). det blir nog bra med det.

    said I despise that i adore you

    one of these days maybe your magic won´t affect me
    and your kiss won´t make me weak
    but no one in this world knows me the way you know me
    so you´ll probably always have a spell on me
    you completely know the power that you have

    jag fattar inte poängen

    idag skulle surisen hjälpa mig med min maskin för delarna blev brända hela tiden.

    suris - ibland blir dom brända om man inte är tillräckligt snabb
    jag - då får jag väl försöka bli lite snabbare då
    suris - ja, det beror ju på hur man ser det

    och så skrattade han. (det var rätt jävla otroligt, har aldrig sett honom skratta) men jag fattar fan inte vad han skrattade åt. gör ni? jag funderade på om han menade nåt snuskigt, men det kanske bara var i min hjärna.

    sleeping beauty?

    i lördags råkade jag bjuda med mig två killar hem på efterfest. när jag, joanna och dom två började gå hemåt mig kom jag på att jag inte ville ha dom här så jag började springa som fan. när jag kom hem stod dan utanför och jag skrek "skynda dig in, vi måste låsa, dom kommer". hahhaa. men sen öppnade dan dörren för joanna var ju med och det hade ju varit lite taskigt att strunta i henne. medans dom satt här inne på mitt golv låg jag och mumlade i sängen att "jag vill inte ha några okända människor här när jag vaknar" fan vad icke välkomna dom måste ha känt sig. men tydligen tar folk inte åt sig av vad jag säger för nu har den ene av dem skrivit "nämen är det inte sleeping beauty?=)". och det är väl lika bra det. i vissa situationer, när man inte beter sig som man borde.


    the johnny depp song.



    LYSSNA! och titta också för all del. jag menar, man skulle ju inte tacka nej. haha.
    snyggaste mannen på denna jord. ge mig honom! fin fin fin fin fin fin fin finast.

    this life is a trip when you're psycho in love

    I keep on playin our favorite song
    I turn it up while you're gone
    It's all i got when you're in my head

    I want you to notice when I'm not around

    vi har det bra.

    ikväll har jag emelie och dan ätit massa gottis.

         
    variant kex - tzatziki - smörgåsrån - coca cola
     
       
    apetina fetaost- buko ost - fruktsoda - baguetter


    nu ska jag dricka kaffe för jag måste vara uppe tills criminal minds börjar
    det var "fortsättning följer" förra veckan och jag MÅSTE se slutet.

    on a saturday night.



    för mer bilder kan ni ju kolla här

    lördagskvällen.

    hahaha jag tänker inte säga så mycket om gårdagen. men kul, det hade jag! och det var roligt att träffa folk från gamla jobbet. fast jag kanske inte borde ringa mamma, pappa, syskon när jag har druckit. jag kanske inte borde gå upp till ett släktkalas när alla sitter där och dricker vin i lugn ro. hahaha. men det var nog inte så farligt. vi fick ju höra att vi var söta monster i alla fall.

    en sak till; grattis mags och anna!


    you're the only one can make me cry

    du är den enda som får mig att gråta. vet du det? jag gråter aldrig längre, förutom när du & jag bråkar. allt du säger går rakt in i hjärtat och jag hoppas att du känner likadant så att vi sårar varandra lika mycket . då blir det i alla fall på lika villkor. är det fel att tänka så?


    I´m gonna tell you in my sweetest voice I´m gonna choose you 'cause you have no choice

    173777-102


    vår första sambo-frukost.

    inatt har vi sovit vår första sambo-natt, idag har vi ätit vår första sambo-frukost och nu tvättar vi vår första sambo-tvätt. feels gooood. nu ringer emelie nåt samtal till stångåstaden för hon glömde en kristallkrona i garderoben när hon flyttade och mamma anna var inte alltför glad över det. jag fick inte lyssna när hon ringde så hon tvingade ut mig på balkongen. så nu sitter jag här ute och skriver.

    jag är fortfarande sjuk, känns värre än det gjort de andra dagarna. och vi som skulle grilla och dricka öl idag. det får bli en annan dag. men imorgon måste jag komma iväg till jönköping med frida, har hittat en fin klänning jag måste ha! eller på reklamen sägs det att det är en "top" men skitsamma. den är billig, så jag ska köpa flera olika färger. om den passar. det är ju tyvärr såna klänningar man ser gravid ut och jag har en tendens att inte tycka att jag passar i dem. men jag ska prova i alla fall, för dom är söta!

    nu ska jag dricka lite sambo-kaffe med emelie, om jag får komma in vill säga. får väl knacka lite försiktigt på fönstret och se vädjande ut. om jag har tur släpper hon in mig. he


    too bored to die.

    imorgon vill jag hitta på nåt roligt efter att vi har grillat. är det någon som vet nånting? nåt roooligt alltså, nåt kul, nåt skoj, nåt man inte brukar göra. nåt spännande, ett äventyr. nähä? inte det. då ska jag se klart på scrubs, äta upp mina popcorn, sjunga en godnattsång för emelie, fundera ut nåt finurligt och sen sova. godnatt