hey, tycker synd om mig själv en stund

alltså. det tjuter i mitt vänsteröra. som ni vet, testbilden på tv. det har hållt på nu i en och en halv timme och det har inte blivit bättre. snarare har ljudet ökat, om det inte bara är inbillning. jag är rädd att det ska hålla i sig, jag är rädd att det aldrig mer ska bli tyst. men jag hoppas att det är borta när jag fått sova.

jag har ont i magen också. eller inte magen, lite ovanför. vet inte vad som sitter där. hade så ont att jag lipade förut. nu är det lite bättre, men det känns inte helt bra än. det gör ont vid hjärtat också. vad kan det vara? det växlar typ mellan ont i hjärtat och ont i magen. det går inte förklara.

jag känner att idag är ingen bra det, det känns som att det bara är massa fel på mig just idag. jag tänker för mycket också, så tankarna snurrar runt därinne bland allt tjutande och jag får inget perspektiv på nånting alls.

imorgon är claras födelsedag, hoppas att allting är bättre då.

dagens vill ha: iPod tote

image235

coolaste väskan ever, med uttag för ipoden så man kan lyssna på musik.  wööw.

miss you like a song without the words

 image234 

åldersnoja?

det känns som att folk börjar få åldersnoja nu. människor som man gick i grundskolan med börjar höra av sig och vill återuppta kontakten. jag undrar, varför ska man göra det? har man inte pratat på alla dessa år så borde man väl se det som ett tecken på att man kanske inte hade så mycket gemensamt? hörni, vi känner ju inte varandra längre.. folk förändras. jag har kvar dem som jag vill ha kvar, och resten är bara bekanta nu.

sisters.

filippa och kajsa, jag saknar er hur mycket som helst och det ska bli kul att träffa er idag. och du, kajsa, moneybrother 26/10 - du & jag. hoppas!


första dagen på fu.

image229

idag var vår första dag på folkuniversitetet. det första som händer är att en kille tog mig på asset, grej nummer två var att samma kille kallar emelie för tjuren (antagligen eftersom hon har en septum i näsan). det tredje som händer är att samma jävla irriterande kille kommer in i klassrummet när det bara är jag och emelie där. när han ser oss vänder han sig till sin kompis och säger "fan det är ju bara fula tjejer i min klass". jag tror jag hatar honom lite. fast man kan ju skratta åt honom lite också, eftersom han nog inte fattar sin egen dumhet. men det blir nog rätt drygt att stå ut med honom.

they take a polaroid and let you go

they only want you when you're seventeen
when you're twenty-one you're no fun

by the way, folks.

nu fungerar min bil! det känns hur skönt som helst att slippa åka buss hem nu till helgen. och vet ni ? jag bytte tändstift! inte helt utan matthias hjälp, men nästan. så snart har ni Mandys Bilverkstad AB att vända er till om det blir fel på er bil. jag kan fixa kompispris :)


ibland vaknar jag och saknar dig.

ibland på nätterna kan jag vakna och tänka att jag saknar dig,
fast när jag vaknar på morgonen har den känslan oftast försvunnit.

det är tråkigt att saker bara rinner ut i sanden när man vet att det kunde blivit bra.

det blir alltid såhääääär.

(haha, det där var internt och ingen fattar det roliga men wtf)

jag har ont i huvudet som fan.
jag fryser och svettas om vartannat.

VARFÖR BLIR DET SÅ NÄR DET INTE FÅR BLI SÅ?
alltså.
jag kan inte vara sjuk nu.
det går bara inte.

så nu ska jag äta två alvedon och dricka kaffe.
jag tvivlar starkt på att det hjälper

plus att bilmatthias ringde nu, så nu måste jag ut och möta honom.
aaaaaaaaaaaaaaaah. DET ÄR SYND OM MIG. förstå det hörni. ha ha

möte på folkuniversitetet.

imorgon klockan åtta ska vi på möte mitt emot folkuniversitetet. har ingen aning om vart det ligger egentligen, så jag hoppas att emelie vet. det ska bli kul att börja plugga. det tyckte jag för en vecka sen också men insåg att det inte var nåt för mig att gå på valla. hoppas detta blir bättre, det blir det alldeles säkert.

ikväll kommer matthias och hjälper mig att sätta i en generator som han har fixat. han är verkligen hur snäll som helst. han åkte en omväg till norrköping för att kolla på en skrot där om det fanns en begagnad generator. innan dess hade han kollat med alla sina kontakter och på internet men inte fått tag i någon. men tillslut hittade han denna. och jag tjänar massa pengar på att slippa köpa en ny, så jag är skitglad. och jag är glad över att det var just han som stannade för att hjälpa oss när bilen dog

jag kan verkligen ingenting om bilar, men nu har jag lärt mig vad en generator är och det är ju ett framsteg. min framtida karriär kanske blir som bilmekaniker?

nu måste jag ta mig en power-nap.

i hope you feel the way i feel

ain't nowhere I belong,
if I'm not with you
ain't no place I call home,
if I'm not with you

joannas b-day !

idag fyller joanna år. grattis grattis grattis!

image228

honey, you are a rock

honey you are a rock upon which I stand
and I come here to talk I hope you understand

that green eyes, yeah the spotlight, shines upon you
and how could, anybody, deny you

I came here with a load and it feels so much lighter, now I´ve met you
and honey you should know, that I could never go on without you

you claim that you´re so hot and you say you got skills in the bedroom

jag vet inte om jag borde ångra nånting, har jag några skyldigheter? jag menar.. det är ju inget bestämt.. det är ju inget sagt.. men ändå känns det som att jag har gjort fel. fast det var ju ingen big deal. och allt är redan glömt. 

man behöver ju inte skriva så att ingen fattar, jag ska dricka kaffe istället. måste bara berätta att jag har fått windows XP black edition nu, och det är skitsnyggt.

screw them

någon har gjort nånting med rufus så att han har blivit helt konstig. han vågar inte gå ut längre, han bara sitter i sitt rör . jag ska umgås med honom hela kvällen bara för det. jävla idioter

tobias och anna

tobbe & anna kommer! wiiiie!

joanna, salen, johan, boman, hanna, hanna och martin kom också.
ni är guld värda. nu ska jag vara social, sen kommer punkarna! hej.

igår gick jag vilse.

på hemvägen igår tog jag följe en bit med en kille som var ute och joggade. han blev äcklig efter ett tag så jag cyklade ifrån honom. det var bara det att jag inte hade en aning om vart jag var då, så jag cyklade omkring bland massa gator och i skogen hur länge som helst. helt sjukt, jag var skiträdd.

sen kom jag i alla fall hem och åt nudlar, bra grejer. idag kommer värnamofolket och då blir det party ! måste försöka sova först.

utekväll i linkan

nu har vi varit ute, på platens och l´orient. bra musik på sistnämnda. nåt hiphop-liveband. platens var väl sådär, kände inte en jävel . en tjej trodde jag var lesbisk, och undrade hur länge jag och emelie hade varit ihop haha. men tacka vet jag harrys där man känner alla. säg att jag är tråkig men harrys i värnamo (när det fanns) var som bäst den tjugofemte varje månad. fyfan vad roligt rman hade. nattinatt.

för att överleva:

  

dessa sidor besöker jag dagligen. bra att de uppfanns,
speciellt google. bästa sidan evöööör, faktiskt.

hejdå valla :/

det känns meningslöst att läsa där. även om skolan verkade mysig och folket verkade kul. men man kan ju inte gå där bara för det, man måste ju få ut nånting av det.

det blir lite smått och gott att läsa istället, endel på distans och endel i klass.
börjar nästa vecka, och det ska bli så roligt så.

idag gick vi vilse, så vi har gått i en och en halv timme. det var INTE roligt.

nu ringer mamma, hej hopp.

calle börjar blogga igen.

eftersom jag är en no-lifer blev jag skitglad när jag läste i alex blogg att calle har börjat blogga igen. han skriver nästan till och med roligare än vad alex gör. självklart skriver han inte bättre, men kanske snäppet roligare. eller fan, jag är kluven. läs hans blogg här


jan hartvig vs kurt cobain

image224

hittade en bild på kurt cobain på google som påminde om en bild på janne .
bilden är faktiskt inte arrangerad. tog bilden på janne för över ett år sen.

nothing ever changes

har man inte rätt att vara arg tills det går över? hur ska man annars kunna förlåta någon och gå vidare? du kan inte säga åt mig att jag inte har någon rätt att vara arg längre, för jag är det så länge som det behövs för att jag ska kunna strunta i det.

aaaaaaaaah

jag somnade vid halv sju och sov till halv tio. lätt att somna ikväll då. ICKE. imorgon börjar jag tjugo i nio och går till fyra. det blir en lång dag, och jag är inte van vid att gå upp tidigt längre. men det är väl bara att vänja sig hehe.

emelie har skaffat blogg, läs den här

första dagen.

första dagen i skolan bestod att information, presentation och introduktion. låter väl spännande? uppropet var i alla fall klockan tio. sen gick vi iväg med klassen och alla fick presentera sig och vi fick scheman och sånt. sen visade per (klassföreståndaren) oss nya elever runt på skolan och alla byggnader som tillhör. vi var bara fem-sex stycken som inte hade gått på skolan förut. sen när han hade visat oss runt fick vi gå hem. så det var ingen avancerad skolstart direkt. men det brukar det väl inte vara heller.


en timme kvar.

snart måste jag cykla, ska bara dricka upp mitt kaffe. det ska bli roligt, det här.

maaaags, hur ska jag klara att gå i skolan utan dig? haha.


don´t be a fool, stay in school

eller nåt sånt där.

nu börjar jag i alla fall om en timme och 45 min. nu börjar jag bli nervös faktiskt, men det ska nog gå bra. ska möta emma om en timme, så jag slipper ju gå dit helt själv.. that´s a good thing. annars hade jag nog varit tusen gånger mer nervös.

nu ska jag äta havregrynsgröt och dricka kaffe. ha en fin dag hörni!

(jag drömde att jag var ihop med k.n. det var lite konstigt. vi sov i samma säng. det kändes inte riktigt normalt. haha)

shoulders toes and knees, I'm 36 degrees

we were tight, but it falls apart as silver turns to blue.
waxing with a candlelight, and burning just for you.
allocate your sentiment, and stick it in a box.
I've never been an extrovert, but i'm still breathing.

thought I was getting carat gold, and what I got was you.

imorgon

imorgon börjar skolan. jag är inte nervös alls. eller jo, lite.
fast jag är mest trött. så jag ska nog faktiskt sova snart.
eller nä, jag försöker väl intala mig själv att jag ska sova snart,
men jag kommer inte somna förrens sent iallafall

klockan tio är uppropet

I made you the centre of my world

du bryr dig inte. det kvittar vad du säger för du har inte gett mig någon anledning att tro motsatsen. och nu får du inga fler chanser, jag vill inte mer. och det är på riktigt.


top tre / TV6.

1. våra värsta år
2. scrubs
3. the simpsons

you create your own reality

jag vet inte vad jag ska säga, jag är bara så besviken.

besviken för att jag nånstans trodde att du hade ändrat dig
och besviken på mig själv för att jag hoppades för mycket

du har inte ändrat dig, du kommer inte göra det, inte för min skull.
jag kommer alltid hoppas att du ska göra det,
och du kan försöka intala dig själv att du kommer klara det.

men du gör inte det.


sometimes truth is stranger than fiction

"#"E="IOfmadma0EWmadmsmdsadl"!½
jagsaknardigfiejfodksadkasdadadopasd

just talk about nothing, lets talk about nothing,
lets talk about no one, please talk about no one, someone, anyone

le muhr / stulen och såld

lyssna på le muhrs låt stulen och såld här
för fler låtar gå in på www.lemuhr.se


katrin schulman.

"Intervju med sig själv?
måndag 20 augusti 2007 12:02:12

Alex har ju tydlkigen tappat det totalt. Jag gled in på hans blogg för att få se vad fjanten kokat ihop idag. Nej, men hej! Han har satt sig ner och intervjuat sig själv. Eftersom det tydligen inte är någon som vill intervjua honom tänkte han att "Jaha, då får man ta och intervjua sig själv." Innovativt!


En lång lång intervju om vad han tycker om olika saker.


På frågan om hur hans snopp ser ut skriver han att han inte vill svara. Det kan jag göra.

Den är 23 cm lång och lite böjd åt höger. "

jag älskar henne, hahaha.


studenten

jag drömde att jag tog studenten igen, och jävlar vad jag lipade.
jag drömmer ofta lip-drömmar nu för tiden. det är weird och inte alls kul.

nu ska jag fixa lite med CSN, för dom är cpiga och bara krånglar till det.


för dig kan jag döda, och för dig kan jag dö.




saknar dig så mycket, längtar efter dig hela tiden. vill bara ha dig hos mig, du är världens bästa. och när du ber mig att flytta hem igen har jag väldigt stor lust att göra det. det är jobbigt att sakna någon såhär mycket. jag missar ju allt som händer i ditt liv, alla nya ord och saker du lär dig. jag älskar dig och om något händer dig så dör jag.

en räddare i nöden, jag är evigt tacksam.

hemma igen, efter några dagar i stockholm. vi hade det bra, tog det mest lugnt. åt god mat och så, och umgicks med emelies mamma och christer. var på ung 08 igår och tittade på le muhr (marias band) och det var bra. och så såg vi frida! dunka mig gul och blå- frida. det var roligt ! och vi pratade lite engelska med en holländare också.

idag på hemvägen totaldog bilen av någon anledning. det har aldrig hänt förut, den har gått så bra så. den dog strax utanför linköping , och vi stod där och viftade på folk men ingen stannade. efter 45 min eller nåt så stannade i alla fall världen mest underbara och vänliga människa, mattias hette han. han jobbade med bilar, och han bogserade oss till någon han kände som hade en bilverkstad och sen körde han oss hem. sådana människor växer inte på träd, och på fredag när jag får mina pengar ska jag köpa blommor till honom. jag blir helt rörd när jag tänker på hur snäll han var, och vilket tålamod han hade. hans son albin var också söt som orkade vänta.


nu ska jag kolla på en video med le muhr på youtube, sen ska jag sova. tjingeling


det är bara minnen för livet.

tittade på videon till kräm med kent förut och det för med sig så mycket minnen. denna videon hade pappa på sitt band som han hade spelat in från tv. jag minns att vi ofta tittade på det där bandet och jag kommer ihåg att han hade the presidents of the united states -peaches på det bandet också. och sepultura - roots bloody roots. och en låt som hette punk rock song med bad religion. men mest var det videor och framträdanden med kent. 

jag minns att jag alltid längtade så mycket efter pappa pelle när jag var hos mamma, och tvärtom. det är skönt att man bara har positiva minnen, inte alla som har det..


mandy moore / umbrella

hennes cover på umbrella är fin,
klicka här för att lyssna på den

stockholm by night.

173777-202

om ungefär tre timmar åker vi till stockholm. förhoppningsvis får jag träffa ken ikväll, och på lördag ska vi nog gå och se maria & hennes band spela i kungsträdgården på en festival som heter ung08 tror jag. kan bli roligt. hade velat gå på gröna lund och titta på sommarkrysset också, men vi får se hur det blir med den saken.

kanske är min hjärna, tumlad och tömd

två låtar från storsjöyran -96. jag har så mycket minnen! -96 var första gången vi såg dem. då var det jag, pappa, kajsa,sebastian och pappas kompis ronny. det var i halmstad och sven- ingvars (!!!) nationalteatern och nordman spelade också. jag minns att det ösregnade, och vi fick sitta inne i öltältet hela tiden när sven-ingvars spelade. jag minns att pappa alltid pratade om att han fick gåshud när han hörde tio minuter (för mig själv) och att han hade spelat in massa musikvideor från ztv och musikbyrån. och intervjuer och framträdanden dom de varit med i. men det var på den tiden det.. när de var bra.. eller ja, de är väl fortfarande ganska bra men verkligen inte som då.men jag ser fram emot konserten och jag hoppas dom är lika bra som dom alltid är live.



nu ska jag sluta skriva massa inlägg i bloggen och försöka sova istället. godnatt.

en jävla rolig upptäckt

nån jävla fitta har snott mitt tanklock och lagt in grus i tanken.
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ era jävla idioter. fan vad sur jag blir

stavfel stör mig

jag säger inte att jag aldrig stavar fel, för det vet jag att jag gör, men arbetar man med en sida som t.ex bilddagboken.se då får man fanimej kolla upp hur saker och ting stavas. jag menar, kulliserna?! det stavas för i helvete KULISSERNA!
image198

emmanuelle chriqui

173777-197

tittade på adam & eve igår. filmen suger men jag har hittat mina drömmars kvinna
seriöst, det är ju jävligt synd att man inte ser ut sådär.

varsågod och stig in, käre karlsson.

image196


for a minute there, I lost myself

jag saknar dig redan,  trots att du stoppar in dina fötter i min mun när jag sover och trots att du sparkar mig i ansiktet i sömnen och slår mig på armarna lite då och då. och även om du tvingar mig att leta efter harkrankar mitt i nätterna så vill jag tillbaka. jag vet att vi bråkar jävligt ofta men ingenting kommer få mig att sluta tycka om dig.


we're still building, then burning down love

s. berättade en gång för mig att svanarna lever ihop som par hela sina liv. när en av dem dör simmar den andra iväg och gråter tills den också dör. på nåt vis är det så jävla fint.


en dålig start på dagen.

idag började dagen med att jag ringde ett samtal som fick mig att bli så jävla irriterad så jag ville spy. det var egentligen ingen big deal, men jag avskyr när folk är så jävla nonchalanta och tar allting för givet.

jag önskar att jag inte tog åt mig av allting och att jag inte brydde mig så mycket om vad folk säger. jag vill vara som min pappa, jag ska försöka bli lite mer som honom.

ett återbesök.

idag var jag på mitt förra jobb och hälsade på. jag träffade tobias, josefin, gunilla, ann, kicka <3, per och alla andra. många sa att jag såg ut att må mycket bättre. vad menar dom? att jag gått upp i vikt? det måste dom mena. för vad menar dom annars? hur kan dom se att jag ser ut att må mycket bättre? inte för att jag bryr mig nämnvärt. (förutom att jag kommer äta havregrynsgröt vid alla måltider istället för enbart till frukost) hejdå.

you're a rhyme without a reason

you think you like to be normal you think you're in control
but the action you take only makes you small

and when you know it´s all over and you´re going insane
I´m just there to remind you that I can´t feel no pain

you´re such a nobody at all...


I'll just cast shadows on your walls

your kind of truth, darling,
is just the ghost of your lies
I see through them all the time


christoffer karlsson.

173777-188

jag saknar dig min käre vän

by the way.

det blev ingen mer råtta, för det hade bara slutat med att en blev dödad.
så därför döper vi den svarta lilla råttan vi har nu till 5o cent (eloge till adina)

välkommen in i vår familj, fifty!

the one to blame

det är svårt att behålla sina vänner om man bara försummar dem,
men det borde ju varje vettig människa inse.

alex & calle.

vi ska köpa en till ökenråtta snart för dom får ju inte leva ensamma. och nu har vi kommit på namnen; alex & calle. klockrent

rat in a cage.

igår var vi och hämtade en ny familjemedlem i form av en svart ökenråtta. den har ännu inget namn och vi kommer inte på nåt bra, så om ni har nåt förslag så ger det till oss!

såhär ser hon ut ungefär:

image187


crossed lines I shouldn't have crossed

jag bara saknar alla. eller alla är att ta i men janne joanna frida och klas. kom hit snart.


filmtips.

se blades of glory. roligaste på länge.

you're just somebody that I used to know.

you don't need my help anymore. It's all now to you, there ain't no before. now that you're big enough to run your own show, you're just somebody that I used to know. I know you don't think you did me wrong, and I can't stay this mad for long. keeping ahold of what you just let go -you're just somebody that I used to know.

kempegott

varje morgon när jag vaknar slår jag på datorn för att kolla om någon av er uppdaterat era bloggar. jag är helt exalterad, för jag vill läsa nåt nytt. men det är inte ofta någon skriver nåt, så skärpning. (ni kanske har ett liv till skillnad från mig. grattis isåfall)

igår skulle janne prata norska, haha. kempegott och grillekyrv. tror inte det är helt korrekt norska faktiskt :) men jannebanan, tack för att jag fått vara här och så.. du är bäst i världen. febbe plus febbe.

idag ska jag åka hem till min lilla familj i linköping, emelie & rufus. filippa, clara och mamma följer med, det blir roligt. känns bara lite jobbigt att inte veta när man får se folket i värnamo igen. har ingen aning om när jag åker tillbaka nästa gång. men men, ni får se till att komma upp och hälsa på också.

allt man kan göra är att göra vad man kan.

du, I don´t get this, men det spelar ingen roll längre ändå. jag bor inte här, det är för långa avstånd och blabla. jag vet det, innerst inne. det känns bara så bra när vi ses och det känns också som att det är nåt man borde kanske ta vara på lite mer? jag vet inte, jag vet ingenting.. vet bara att jag vill hem nu, för jag är uttråkad och det är jobbigt att du är så nära men att vi ändå inte kan ses. och detta känns bara patetiskt nu.

ska träffa martin om en halvtimme och äta tårta. det blir kalas hörni.


where you gone?

jag bryr mig inte om dig längre, detta var sista gången. det är tråkigt att man lägger för mycket energi på människor som visar sig vara tvärtemot vad dom utger sig för att vara.

idag blir en fin dag. kentbiljetterna ska hämtas och jag ska träffa frida och sen klasen.

hot chicks, det är vi det

173777-186

okänd avsändare.

idag ska vi kolla på beck, jag och janos. det är hyvens det va. visst är det så. jag har färgat mitt hår, vet inte om jag är nöjd. imorgon ska jag köpa en tröja jao. och hämta ut våra biljetter ska vi göra med. det ni. jag är lite uttråkad. det är varmt här. 33 grader. som i helvetet. om det nu är så varmt där, inte vet jag, har aldrig hälsat på där nere.

äe vafan, ska nog vara lite social nu. tjao.

gästgivargården och parkhäng.

igår var det trevligt, först var jag hemma hos marc med honom och dennis. sen gick vi till parken och satt där och lekte "jag har aldrig" och drack massa öl. som back in the days lite. det var bra, mycket folk och så. sen var det ju gästis då.. gamla jobbarkompisar, martyman, kusin fredrik + hans trevliga flickvän, sara och massa annat folk. lyckat.

idag ska jag ut till mamma och äta mat och umgås. och nu väntar jag bara att janos ska komma hem från hemköp så vi kan äta lite frukost. han är så snäll och igår sjöng vi så vackert: I can´t live if living is without yooooou

do you feel like a puzzle?

nobody said it was easy
oh, it's such a shame for us to part
nobody said it was easy
no one ever said it would be this hard

it's just a bubble in time

frida följer med tillbaka hit på tisdag och det ska bli bäst! roligt att folk kommer och hälsar på, så gör gärna det. på torsdag kommer kajsa, pernilla & milton också. kuul. nu ska jag äta baguetter och dricka kaffe. först ska jag hoppa lite på emelie.

I´m asking for a meaningful life

har ju bara varit borta två dagar men detta känns faktiskt redan som mitt hem. nu känns det bara konstigt att åka till värnamo igen. ska bli roligt att träffa joanna och frida och janne och klas. men jag menar.. det är ju här mina saker är, det är ju här jag bor nu. det kommer inte kännas som hemma längre, i "mitt" värnamo..

jag vet inte om det är bra eller dåligt. bra förmodligen eftersom det är här jag har bestämt mig för att bo.. det känns bara så konstigt att jag har lyckats anpassa mig så fort, det brukar oftast ta lite tid. men det ska man väl inte reflektera över, det är väl bara att ta det för vad det är och just nu känns allting skitbra.

som en gammal vän sa till mig en gång. "amanda du passar inte att jobba på fabrik, du måste se nåt mer, göra nåt annat. annars blir du som tanterna du inte tycker om och det förtjänar inte du". fint sagt. och jag är så glad att jag slipper industriarbete just nu

when your life is so, so dreary

we'll try and ease the pain
but somehow we'll feel the same
well, no one knows where our secrets go

lords of dogtown

173777-185

ska titta på lords of dogtown nu innan jag somnar.. jeff ska få tillbaka den imorgon så det är bäst att passa på nu. jag gillar verkligen den filmen, blir så glad av den.

imorgon bär det av mot värnamo igen, så om någon vet nåt roligt som händer i helgen kan ni ju höra av er. och du, joejoe, jag förväntar mig altanfest på lördag!


may I have your attention please

har lagt upp bilder från nya lägenheten på bilddagboken. klicka här för att komma dit :)
kommentera gärna också på bilddagboken, det är alltid roligt. nu ska jag se på film, hej.

dag två.

idag har jag köpt nya saker till rufus. ett nytt hus, en ny boll av plast som han kan vara i och gå hur han vill i lägenheten (tack hanna för tipset). och så har han fått lite godis och annat smått & gott. (försöker fjäska in mig lite hos honom, har inte alltid varit så snäll ju).

har varit på ikea också, det ligger bara fem minuter härifrån. hur bra som helst. sen har vi shoppat mat på ica maxi, och en vaxduk till bordet i köket. fint !

vi har egentligen massa att göra i lägenheten men vi orkar inte. nu är det sovdags!

kent

173777-183

frida har fixat biljetter åt oss till kent i stockholm, globen.

fatta ni vilken nostalgi det är? ska tänka på när jag var fjorton och trodde jag hade problem, haha. det var tider det! frida, det kommer bli bäst. du & jag, plus kent.



första natten i lägenheten

det känns helt konstigt, inte alls som mitt hem. men det kommer väl antar jag, och hoppas jag. tror kanske jag åker till värnamo redan imorgon om vi kommer iordning. man vill ju inte stressa. men jag har ingenting att göra här nu fram tills skolan börjar. känns som att det finns mer att göra i värnamo för tillfället, känner ju ingen här än.

fan vad jag är töntig men jag saknar redan de dagliga besöken på bredasten med frida. och jag saknar att kunna ringa folk och bara gå dit och umgås. nu är alla så långt bort! eller om det är jag som är långt bort från er? det känns i alla fall inte bra just nu. det blir bättre när skolan börjar, det vet jag.. jag måste sluta tänka och oroa mig så mycket.

godnatt folks.

linköping.

nu bor vi i linköping. lägenheten är jättebra, mycket bättre än jag trodde. (kommer bilder imorgon när vi fått iordning allting). det känns hur bra som helst. ska hem på fredag igen och bo hos janne lite. det blir trevligt det med. saknar dig redan janos bananos! nu ska jag försöka få in kanalerna på tv:n och sen ska jag sova lite. godnatt