häng med hanna och frida

Idag var jag borta hos Hanna, Frida var där också. Vi åt morötter/gurka & dip och vitlöksbröd. Det känns som att det är det enda jag gör.. Äter. Men men, det är ju gott så.. Vi kollade på bridget jones dagbok med. Eller halvkollade, vi läste endel i Courtney Loves dagbok samtidigt.. Och så fixade nagelklubben naglarna. Vi har slagit vad, den som biter på naglarna måste klä ut sig till cowboy och vara en hel kväll på saloonen. Jag kan ju säga att jag INTE tänker förlora detta vadet. Det känns nästan lite som att det är på liv eller död.

Nu ska jag titta på vänner och sen sova. Natti


your song in my ear

there's still a little bit of your taste in my mouth
there's still a little bit of you laced with my doubt
it's still a little hard to say what's going on

there's still a little bit of your song in my ear
there's still a little bit of your words I long to hear
you step a little closer to me
so close that I can´t see what´s going on

there´s still a little bit of your face i haven't kissed

torsdag med Clara

Jag somnade vid åtta igår och sov i stort sett i tolv timmar så idag är jag utvilad. Det känns härligt. Därför har jag & Claris bakat chokladbollar (ja, jag är PK) och muffins. Vid tre ska jag till Marinella och fika, sen ska jag till Hanna. Imorgon blir det tacos med Jan och förhoppningsvis ett nytt mobilköp. Nu: Hämta tvätten! & Dagens låt: Allt med Tegan & Sara


"jag hatar värnamo"

Fick ett såntdär "hata-värnamo" sms igår igen. Jag blir irriterad varje gång, om ni hatar värnamo så mycket och klagar på det hela tiden så kan ni väl flytta därifrån då?! Och jag tror verkligen inte att det beror på vilken stad man bor i, det är väl självklart att det beror på vilket folk man umgås med. ELLER?! Sluta klaga över hur jävla tråkigt Värnamo är, gör nåt åt det då istället. Det är bara ni själva som kan ändra på det.

Nu ska jag äta frukost.

lastfm

Lastfm är hur kul som helst, jag skulle nästan kunna ta bort både helgon och bilddagbok och istället bara hänga där. Helgon är för övrigt en jäkligt töntig sida om man tänker efter:


image534

ugly

Usch, jag känner mig ful o trött o skabbig och äcklig idag. fan. Fast det går nog över, är nog bara lite väl trött. Det tar på krafterna att ta hand om en tillfrisknande Clara som blir rastlös hur lätt som helst.. JAG HAR INGEN ORK IDAG

Ska in till Värnamo snart, fikelifika med Joanna. Om jag inte somnar bakom ratten och kör av vägen.. Nä usch. Det får vi väl hoppas att jag icke gör.

JAN, nu är det du som svarar i telefonen.

dagens låt

Tegan and Sara - Where does the good go

Igår var jag hos Janos. Vi åt massa mat, som vanligt. Kyckling, potatissallad, baguetter, fetaost med oliver och vitlök, den där goda osten du vet Emelie med soltorkad tomat.. Och sen köpte vi kladdkaka som vi aldrig åt upp, Ben & Jerry- glass, munkar och säkert nåt mer som jag glömt. Fan, jag som skulle bli nyttig.. Ja ja, mitt nya liv startar på måndag!

Monster - Aileen Wuornos

173777-535


"Desperat och driven till självmordets rand går Aileen Wuornos in på en bar i Florida. Där möter hon Selby Wall, en ung kvinna som skickats av sina föräldrar till sin faster för att "bota" hennes homosexualitet. Wuornos - ett offer för en tragisk och brutal uppväxt - förälskar sig i Selby och klänger sig fast vid henne som den sista livlina hon är. Oförmögen att skaffa sig ett legitimt  arbete, och i desperat behov av att hålla sig kvar hos Selby, fortsätter Wuornos att prostituera sig. När en av hennes kunder plötsligt blir  våldsam skjuter Wuornos honom i självförsvar. Men han blir bara det första av hennes offer i en snabbt nedåtgående våldsspiral utan återvändo... "








Ni måste se denna filmen om ni inte har gjort det. Den baseras på seriemördaren Aileen Wuornos liv, och det är så tragiskt och hemskt alltihop. Fast filmen var ändå bra och den visar verkligen hur olika liv vi lever.. Hon avrättades år 2002 och det känns bara så orättvist. Hon gjorde en hel del hemska saker men ska hon inte få en andra chans för det?

ben & jerry

 

Idag har jag och Janbanan ätit Ben & Jerry- glass för första gången, och ja, jag får väl hålla med alla andra om att den faktiskt var väldans god. Jag åt chocolate fudge brownie och han åt cookie dough.. Nu ska vi se på "monster", hejdå.

Ps. Min nya telefon var tydligen låst till telia. Jäkla skit, den som var så fin! Ds.

secrets

173777-529

En meddelande från Clara

abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäögreveholm

filippamandaemil

(hon skrev faktiskt allting själv, sötisen)


smashing-forum / lastfm

breatheH20 (tisdag 29 januari 2008)

I got Mashed Potatoes.... *orgasm*

Funkelt (tisdag 29 januari 2008)

more like corgasm

Hahah, det var lite kul.


somewhere in hollywood

oh, cinderella, they aren´t sluts like you


goddag och godnatt

Idag ska jag kanske se Elin Sigvardsson, om jag orkar..
Hejdå. Jag dör av trötthet nu.

the social music revolution

Nu har jag skaffat mig en lastfm. För att kolla in min sida så har ni adressen här:

http://lastfm.se/user/amandaviola

cynisk

= Förakt gentemot den mänskliga naturen och medmänniskors lidande;
illusionslös; hänsynslös.

Du, jag tog det inte som en komplimang.


ge mig vår, nu nu nu

Här är massa bilder från mars - april förra året. Allt blir bra när våren kommer.

 
    

Jag saknar min gamla lägenhet ibland, alla festerna där och ölen på balkongen på eftermiddagen när solen lyste rätt på oss. Det är den här typen av nostalgi som är så hemsk, när man känner att man vill ha allt det där tillbaka..

att fastna i samma mönster

Nu när jag är hemma hos mamma så tänker jag endel på när jag bodde här, och jobbade här i Hillerstorp. Jag jobbade på industri, inget ont om det och inget fel på folket där heller egentligen..  Det var bara det att det hände ingenting alls. Det roligaste var liksom fredagsfikat, och ibland kunde man ju festa till dagen lite med att kanske ha med sig ett ägg till frukost. Lite lyxigt sådär. Det är så lätt att fastna i det där, tiden går och man får pengar in på kontot i slutet av varje månad. Det är ju en trygghet, och det är alltid skönt att veta vart pengarna kommer ifrån och man måste ju faktiskt jobba. Det är bara så jäkla förutsägbart och många som jobbar med att göra samma sak hela tiden blir så bittra, och det är ju inte konstigt alls. Jag vill bara inte fastna i det där..

Sen är det ju olika såklart, beroende på vilket ställe man är på. Tacka vet jag Thule & Årevall. Där var det roligt och där träffade jag många fina människor. Emma, Gerda, Malin, Markus, Ewa, Ellinor och Carro: Ni förgyllde verkligen min vardag.

I never really loved you anyway

you bored me with your stories, I can't believe that I endured you for as long as I did
I'm happy it's over, I'm only sorry that I didn't make the move before you

vissa tror sig veta

Detta inlägget kommer ni inte fatta mycket av, men jag är bara så irriterad så jag måste skriva det i alla fall: Ingen vet bättre än jag, än vi. Ingen har med saken att göra och ingen ska spekulera om hur saker och ting är, eftersom ni aldrig kommer komma fram till nåt.

Jag borde inte klaga här. Jag borde hålla tyst eftersom jag ändå är för feg för att säga ifrån

ny mobil



Jag beställde en ny mobil igår. Tyckte den var fin & den var billig - 498 kr. Som hittat!

fler bilder, från gabs kamera

   
Joejoe & Sofie - Jag & Emelie - Emelie & Jocke & Gabs 

   
Josse - Gabbe - Jag 

    
Emelie & Jag & Jocke - Gabbe & Emelie - Jag & Frasse


for the one and only magspags

image503

till magsi: det är uppsatt i en tofs där bak nu så det är därför det ser kort ut. Janne säger att jag ser ut som en liten pojke, gör jag? Och du, jag tänkte på en sak.. Har du skype? Isåfall kan vi prata där ju. Skriv till mig när du kommer in på msn sen. Puss och Hej.


bilder från igår, förfest/harrys

    
Kusin Jocke & jag - jag & Gabz - Josse gör en Samir-pose

  

Jag & bartendern - Sofie & Joanna - Jocke, Gabbe & Jockes kompis


 


Pinsamheter på Harrys.

Ikväll gjorde jag bort mig, jag gav en lapp till bartendern där det stor "du är söt. här är mitt nummer / amanda" (INTE likt mig, måste jag tillägga). Han sa att han skulle ringa, och han gav till och med mycket billigare shots och var trevlig&söt. Men i slutet av kvällen berättade hans jobbarkompis att han var förlovad och hade barn.. ett barn på åtta månader som heter Adrian. Det var ju sött. Ehh. Hur som helst, många kända ansikten på harrys, trevligast att träffa var kusin Jocke och hans girlfriend Emelie. Och såklart Helena. Bilder kommer imorgon. Nu ska Daniel göra pommes till mig. Hej då

JAG RYSER! & längtar

image490
detta var smashing pumpkins spellista på Grand Rex 05.22.07 Paris, France
Jag blir världens gladaste om det är ungefär samma i Stockholm. Jag kommer dö. Stand inside your love, disarm, tonight tonight, taratula, for god & country, cherub rock, 33, bullet, silverfuck, 1979 ja ALLA är bra! Jag ryser (av välbehag) bara jag ser spel-listan framför mig. DET KOMMER BLI BÄST! Jag längtar så jäkla mycket! Detta är äkta kärlek ska ni veta.

Björn Gustafsson



Hahahha, ni måste kolla när Björn Gustafsson gör tips från coachen och det står att han ska vara en brat. Så jäkla rolig, och söt! "OM jag kommer in!? Jag kommer knappt ut!"

en trevlig syskon-roadtrip

Idag har jag, Kajsa och Sebastian haft en syskonroadtrip till Ullared. Det var trevligt, trots att jag är världens mest osäkra bilförare - särskilt när det ösregnar! Vi hann i alla fall lyssna på Moneybrother skiva Mont Pleasure fyra gånger, inte illa.

Och jag köpte givetvis massa kul saker; Nya fina skor, en klänning, en skjorta, massa schampo/balsam/peeling/ansiktsmask/smink/hårspännen&toffsar/proffs, svarta mysbyxor, en t-shirt, en resväska!, de nya tra-la-la chipsen från estrella (med en smak av italien minsann. goda), massa fina underkläder&strumpor, popcorn, te, snabbkaffe, tuc-kex, dip, nutella, en badanka, och säkert andra grejer som jag glömt. I <3 Ge-kås

Quote: Big J

jag gillar inte blonda bitches och feta horor

Dagens Låt

Lily Allen - knock em out

Axess Partikompass 2008

image489

Detta resultatet är utifrån de 25 frågorna jag svarat på. Klicka här för att komma till testet.

uppdaterat fotoalbum

Mina bilder har kommit! Skickade in över hundra bilder för framkallning förra veckan från den bästa sidan: www.postfoto.se. Så kul, jag älskar att få hem nya bilder.

Imorgon ska jag, bajsa och kassen (sorry, kajsa och bassen) till Ullared. Det kommer bli så trevligt så. Kajsa, vi får akta oss för timmerbilarna denna gången, vill gärna inte vara med om en nära-döden-upplevelse igen (fast det var rätt kul att höra dig svära).

Nu ska jag och Claris titta på avsnitt 22, 23 & 24 av Mysteriet på Greveholm. Hejrå.

härmapa, härmapa.

Snodde idén från Sandra. nu vet jag att det ligger till såhär då va att alla inte ser mitt jättefina typsnitt på rubriken, därför ska ni som inte ser det få en printscreenbild på det.


Var hälsad, Papyrus! 


Klicka för större bild. Ser ni detta typsnittet i vanliga fall eller ser ni det andra, fula?


real life, covered up in make-up

real life - killed me on the school bus
real life - wise guys never weep
real life - dying to be famous
real life - happens on TV

I long to live for real
I'm just as human as a human can be
please touch me

real life - full of imitations
real life - I talk to you in codes
real life - real imagination
real life - I hide behind these clothes

jag slutar aldrig att älska dig

173777-483

nostalgilåtar

Idag lyssnas det mycket på nostalgilåtar här på youtube: Weeping Willows -Touch me,  The Mo feat. Kris Le Mans - Nostalgia Locomotive , Yvonne - Bad Dream, Broder Daniel - ABC 123, David Bowie - Changes , The ark - racing with the rabbits, Aaliyah - Try again, Bob hund - Tralala lilla molntuss, Kent - Stenbrott, Björk - Human Behaviour, Magnus Carlsson - Det värsta av allt,  Pj Harvey - Big exit The presidents of the USA - Peaches. HÄRLIGT!

Heath Ledger / rest in peace

image482

Jag blev lite småchockad igår när jag läste på text-tv att Heath Ledger hade dött av en överdos. Det är så tragiskt, han blev bara 28 år. Jag vet inte varför det berör mig så mycket egentligen, kanske för att det visar att vi alla kan dö närsomhelst.. Som om jag inte visste.

Det kunde lika gärna varit jag.



HAHAHA! Det är just det där jag är rädd för, att jag ska reagera sådär när jag får barn någon gång eller om jag jobbar med barn i framtiden.. Känner att det finns risk för det.

caesars palace / cherry kicks

Jag måste bara säga att Caesars Palace skiva Cherry Kicks är en av de bästa skivorna jag vet, och har varit sen första gången jag hörde den. Jag blir aldrig trött på den. LYSSNA!

I look you straight into your face
and tell you everything is fine
but in your heart you know it's true
this is the end of me and you

cause one good night
don't really change a thing

en gästbloggare

Som alla "coola" bloggare har jag också bjudit in en gästbloggare hit. Eller det var väl snarare så att hon bjöd in sig själv eftersom hon inte orkar skaffa en egen, men det låter proffsigare att säga att jag bjudit in en person att gästblogga, visst? Den person som får äran att dela lite av mitt utrymme här i cyberspace är ingen mindre än min kära vän Joanna. Vi får se när hon behagar att dyka upp här, inom en snar framtid får vi hoppas.

paolo nutini / cry me a river



Sen måste jag bara säga att Toy Soldier med Brittan är världens bästa pepplåt.

min låtlista just nu

paolo nutini - autumn leaves
elliott smith - 2:45 am
smashing pumpkins - stand inside your love
damien rice - 9 crimes
imogen heap - speeding cars
lisa ekdahl - du sålde våra hjärtan
ed harcourt - fireflies take flight
coldplay - fix you
eels - I need some sleep
bright eyes - we are nowhere and it´s now
kent - nålens öga
death cab for cutie - your heart is an empty room

(jag vet, det är mest deppmusik, men det är fina låtar)

jag har inte tid

Jag känner mig äcklig. Det går inte tvätta bort, jag har duschat och borstat tänderna och tagit på mig rena kläder, men det hjälper inte. Jag duschade igår kväll så det är inte för att jag låtit bli att duscha på länge som jag känner mig såhär, jag vet inte varför. Jag kanske är sjuk, fast jag känner mig inte febrig eller nånting. Bara yr, som sagt. Jag får för mig att jag har världens alla sjukdomar, och att jag kommer dö snart. Jag har inte tid att må såhär. Jag har massor att göra, och jag vill åka ut till mamma. Imorgon SKA jag må bra igen.


yrsel & räkbaguetter

Jag är yr, hela tiden. Det känns som att jag ska svimma vilken sekund som helst. Vad beror det på, nån som vet? För jag har ingen aning. Det har varit så sen i lördags och det är faktiskt läskigt..

Idag fick jag äntligen mina pengar och jag har betalat de flesta av räkningarna som samlats till en stor jäkla hög. Och jag har betalat mina skulder så nu är jag åtminstone skuldfri, även om jag är ganska fattig igen. Men det gör inget, pengar kommer & går antar jag och på fredag kommer det nya. Då ska jag, Kajsa och Sebastian åka till Ullared. Det blir trevligt med en liten syskontripp dit.

Nu ska jag göra kaffe, snart kommer världens bästa Janos med räkbaguetter!

bokat & klart

Nu har jag bokat två kentbiljetter till deras konsert i Jönköping den 9/2, en till mig och en till Filippa. Det blir hennes 18-årspresent från mig och det kommer bli bäst, det vet jag.

Det känns konstigt att skriva 18-årspresent. Du ska inte bli stor ju, du ska vara min lilla lillasyster. Fast det kommer du alltid vara ändå, vare sig du är 5 år eller 45. Så är det bara.

moneybrother / guess who´s gonna get some tonight



Jag har aldrig varit nåt stort fan av moneybrother, jag har tyckt att han varit okej men inte mer än så. Jag har ändrat mig nu, han är bra och denna låten får mig att rysa.

hello tenderness

they try to break us but we won't play along


Fråga Olle: Alex Schulman

Jag missade Fråga Olle när Alexander Schulman var där och har tittat på det nu. Har bara en sak att säga: Fan vad jag älskar honom. Titta på avsnittet här


I don't want to feel like this

173777-479

Jag saknar mormor extra mycket idag. Jag vill ligga jämte henne och äta popcorn och titta på Beck och hon ska säga att allt ordnar sig och att sånt där inte är nåt att bry sig om och att allt går över. Innan blev jag bara irriterad på henne när hon sa så, men hon hade ju faktiskt rätt och jag hade behövt henne nu. Jag vet ju att saker alltid ordnar upp sig tillslut, och man får faktiskt ha dåliga dagar ibland.. Man behöver de dagarna också, antar jag.

fest och finbesök från småland

image477

Idag får vi besök från Småland och Emelie har varit snäll och fixat mitt hår. Hon tycker inte att jag är fin annars så hon var tvungen att fixa till mig lite så hon slipper skämmas.

myspysbralls & väska

Köpte världens mjukaste och mysigaste byxor idag på h&m:s barnavdelning. Jag älskar dom. Och så köpte jag en väska. Tacka vet jag presentkort.

Nu: Hasse my love.

all you need is love



sjung allihopa! ALL YOU NEED IS LOOOOOOVE. Idag är en bra dag och denna låten passar fint. Det har känts lite som vår idag, solen har lyst och asfalten har varit torr. Härligt! 

top 3 äckliga ord

1. knäskål
2. bihålor
3. skulderblad


nutini aka martini

Idag var jag och Emelie på h&m, och när vi gick runt därinne började de spela Paolo Nutini i högtalarna varav denna konversationen uppstod:

Jag: Åh, Paolo Nutini är så bra
Emelie: Vad kostar det?
Jag: Va?
Emelie: Martini, vad kostar det?


ibland så når man ända fram

vi är ett virus i en statistik
en sensation utan publik

vi är ett tåg utan nån räls
som åker liksom hur som helst

at the moment

bästa: ljudet av när bubblorna smäller i bubbleget
värsta: att jag nästan aldrig klarar ovanstående spel

jag är dålig på tidsplaner

Jag kör jämt ihop allting och dubbelbokar, förlåååååt erelierik.

jag önskar att jag vore man

Ibland önskar jag att jag vore född till man, för jag hatar mensvärk. Det är väl den enda anledningen till att jag skulle vilja vara man, annars trivs jag bra som det är. Men just nu är jag lite sur för att jag inte råkade födas med penis.

Tack för idag Filippa. Du är bäst. Det är fint att jag har de tre finaste systrarna i världen. Ni är verkligen underbara alla tre, Kajsa Fillan och Clara. Detta låter verkligen som en klyscha, men jag är så jäkla glad över att ni finns och jag kunde inte haft några bättre än er.

Imorgon åker jag hemåt och jag kommer sakna er, mina två J, d.v.s. Jan och Joe.

I do believe it´s true

in my head there's a greyhound station
where I send my thoughts to far off destinations
so they may have a chance of finding a place
where they're far more suited than here

rydsvägen, home sweet home

173777-476

Om man söker på mitt namn på hitta.se kommer det upp bilder på huset vi bor i, det känns lite läskigt. Jag har i alla fall hemlängtan och det är ju rätt bra det. Imorn sätter jag mig på bussen som ska ta mig hem till Linkan. 67 kr för biljetten, som hittat.

Jag har aldrig längtat så mycket efter våren som jag gör nu. Jag längtar efter sol och tunna skor, efter öl på balkongen och värme. Jag vill slippa mössor och halsdukar och jag vill se torr asfalt. Det är nog det bästa med hela våren, den torra asfalten. GE MIG VÅÅÅÅÅR

Jönköping

Idag jag ska till Jönköping, Ryhov, med min beztiz, tihi.

jag är alldeles för rädd

Saker jag är rädd för, och varför

- Jag är rädd för att blunda när jag duschar. Jag blundar aldrig när jag duschar, jag är livrädd för att det ska stå någon framför mig när jag öppnar ögonen igen. Om jag mot förmodan skulle testa att blunda nån gång så får jag panik efter bara några sekunder.
- När jag var liten ville jag inte somna på kvällen för jag var rädd för att jag skulle vakna och vara död. Det är ju inte logiskt, men så tänkte jag då i alla fall. Idag är det lite annorlunda, jag är rädd för att somna eftersom jag inte vill drömma massa hemska saker. Och sen är jag rädd att hjärtat ska sluta slå i sömnen.
- Jag är rädd för att få cancer. Såfort jag tappar lite hår så får jag för mig att jag har cancer och börjar tänka på hur jag ska klara mig och hur jag kommer må om jag får det och om vilka som skulle bry sig om jag blev sjuk.
- Jag är rädd när jag är ensam hemma i lägenheten. Jag hatar mörker, jag får för mig att det är någon i lägenheten och måste kolla alla rum gång på gång. Jag VET ju att det inte är nån där, men ändå är jag så rädd ibland att jag inte vågar gå ut från mitt rum.
- Jag är rädd att någon i min närhet ska dö. Det vore nog det värsta som skulle kunna hända. Jag tänker på konsekvenserna av det och hur det skulle vända upp och ner på mitt och andras liv.
- Ibland är jag rädd för att köra bil. Jag tänker att jag ska köra in i nåt eller att nån ska köra in i mig. Ibland när det är lastbilar ute på vägarna får jag för mig att jag ska krocka med dom och dö.
- Jag är rädd att jag ska få nån mystisk sjukdom som ingen känner till och som det inte finns nåt botemedel för. När jag var liten visade jag alltid alla mina sår för alla, ifall det skulle vara nåt farligt och ifall jag skulle dö av det så visste folk i alla fall vad min död berodde på. Till och med skoskav var jag rädd för då, så jag var tvungen att visa mamma det gång på gång för att hon skulle veta det ifall jag gick och dog.

Jag borde sluta gå runt och vara rädd och börja tänka på saker som faktiskt händer och som jag kan göra nåt åt nu. Det känns ju ganska meningslöst att oroa sig för saker som inte ens inträffat och som förmodligen inte kommer göra det. Jag menar, hur troligt är det att nån ska döda mig i duschen?


mina vänner på csn

Idag gick jag upp kvart i 6 - helt frivilligt! Jag ville träffa Clara och Filippa innan jag åkte och sen tänkte jag att det var meningslöst att försöka somna om. Det var iofs rätt dumt gjort, för nu är jag hur trött som helst. Borde lägga mig jämte Frasse och snarka i takt med honom, den lilla grisen. Dock har jag inte tid för det nu, jag måste ringa mina älskade vänner på csn och kräva dem på lite pengar innan jag går under. (Okej, går under var att ta i, men jag vill ha mina pengar nu faktiskt. Jag börjar bli smått desperat)

Jag tror nån blev skjuten här utanför nyss, det var den högsta smällen jag nånsin hört..

Ge mig!

173777-471

Jag blev kär i denna när jag såg den, GE MIG !

Clara på bråkmakargatan

Clara - Du får välja film
Jag - Då väljer jag askungen
Clara - Nä, men jag vill se Ronja
Jag - Jaha, men jag vill inte se den
Clara - Då får du väl blunda då


26 / 10

image470

Jag hittade ett redigeringsprogram på janbanans dator. Ursäkta min okunskap än så länge, jag ska bli bättre. Här är i alla fall jag och Kajsa från moneybrotherhelgen.


Sötnosen Hasse Aro.

Jag drömde att jag åkte tåg och att Hasse Aro var på tåget. Precis när jag skulle gå fram till honom och säga att han är den sötaste jag vet så vaknade jag. Dumt, nu kommer han leva i ovisshet om min kärlek.

en fråga jag ofta ställer mig

Hur skulle Jamie Oliver gjort?


this time we'll take it slow

this ain't a movie no
It gets more confusing everyday
sometimes it's heaven sent
then we head back to hell again


Nostalgi.

Jag har tänkt och drömt massa inatt, massa saker om gamla tider. Nu låter det som att jag är sjuttio år och sitter på nåt hem nånstans och tänker på min ungdom, men ja. Jag tänkte i alla fall på när jag var femton och på vilka jag umgicks med då och hurdan jag var då. Det är tur att man växer upp, men jag hade ändå roligt då. Man fattade inte särskilt  mycket men trodde ändå att man visste precis hur allt låg till.

Jag tänkte också på hur det var för två år sen. Hur fort allting kan ändras, hur konstiga människor kan bli. Det gör mig ingenting längre, men när man tänker på hur det var så var det ändå rätt kul. Jag vet, man glorifierar saker och minns oftast inte allt det dåliga, det är väl en naturlig instinkt eller nåt. Det är ju nästan lite synd att det är så, för det är ju det som gör att man blir så jäkla nostalgisk. Och som endel säkert vet så gillar jag inte nostalgi. Man bara tänker på hur bra allt var då och på hur mycket man vill tillbaka dit.

Men alltså, vad jag vill komma fram till är att det var bra då, men det är bättre nu och jag vill inte tillbaka dit överhuvudtaget. SÅ, jag är nöjd. Nu ska jag duscha och sen koka kaffe.
 
Tjoflöjt.

Är DavidHasselhoff min pappa?

Jag skickade in en bild till http://www.myheritage.com för att se vilken kändis jag blev lik och det visade sig att de tyckte att jag var 60 % lik David Hasselhoff. SEXTIO PROCENT! Tack för den hörni, nu lär ju jag blir populär ute på marknaden..

image467


it´s heartbreaking, and it hurts

173777-464

Frasse
har opererats idag, han har tumörer i underhuden. De har dragit ut fyra tänder på honom också, plus att de har opererat bort hans ena klo eftersom han har gnagt sönder den. Stackars söta lilla Frasse, jag hör att han ligger där nere i soffan och gråter. Alltså han verkligen gråter, som ett litet barn. Det skär i hjärtat att höra det. Har försökt trösta, men det går inte. Han är så gammal nu, han orkar nog inte så mycket mer. Den dagen han dör så dör jag också lite. Jag vet att det "bara" är en hund, men han har funnits här i elva år och det känns sorgligt att han kommer försvinna. Även om jag har klagat och varit sur när jag behövt gå ut med honom när det snöat och regnat så älskar jag ändå den lilla grisen.


svartsjuka

- är en känsla som innebär oro för en rival, särskilt när det gäller kärleksförhållanden.

Camilla Läckberg

Jag har inte velat läsa hennes böcker tidigare eftersom hon blivit så "hypad" och alla har pratat om henne hit och dit och hon har varit gäst i vartenda tvprogram känns det som. Därför får jag så höga förväntningar på henne och då blir man ju oftast besviken. Men ack så fel jag hade denna gången. Har läst "tyskungen" nu, och den var så jäkla bra. Imorgon ska jag lyssna på "olycksfågeln", hoppas den är lika bra.

Idag hade jag förresten min muntliga redovisning i svenska. Det har strulat sig massor och min lärare har inte ringt upp när hon har lovat osv. Men ja, nu är den gjord och jag fick högsta betyg! Jag måste få skryta lite, inte ofta jag har nåt att skryta om haha. I alla fall så fick jag högsta betyg i hela kursen och jag är så glaaad.

Nu ska jag krypa ner jämte Clara och försöka få lite skönhetssömn. Goder Natt Kamrater.

Syskonkärlek

Jag - Du luktar bajs i håret
Clara - Du luktar också bajs
Jag - Men jag skojade ju bara
Clara - Du gör det på riktigt


bloggkoll.com

Kajsa visade mig den bästa sidan ever idag: http://www.bloggkoll.com/. Där kan man lägga till de bloggar man läser och sedan får man veta om någon uppdaterat. På så vis slipper man gå in på allas bloggar varje dag. Smart, eller hur? Bli medlemmar där nu hörni! För att lägga till mig ifall ni skulle vilja det så kan ni klicka på ikonen ovanför min profilbild.

you cause me confusion

ask me no questions, I'll tell you no lies
the past is your present, the future is mine

dåligt ordförråd

Nu tänker jag svära (ursäkta mina ordval) men HELVETES JÄVLA SKIT. Min mp3 har varit på lagning i sex veckor, fick tillbaka den strax innan jag åkte till småland och NU ÄR DEN SÖNDER IGEN!! Jag som ska jobba imorn, jag måste ha min musik och min talbok annars avlider jag! Det var fan samma sak förra gången också, den pajjade precis innan jobbet. JAG DÖÖÖÖR!! jävla skitcreative. Jag skulle hållt fast vid min ipod, den krånglade åtminstone inte. JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG, så jävlasatanshelvetesskitarg. GUD HATAR MIG!

Kalla Mig, HipHop REMIX



Här är Sober med låten Kalla Mig, som jag skrev om igår. Den är lite kul.

sober - kalla mig

"Jocke Berg, fan jag hatar den bögen
Så tjacka deras platta, få ett rakblad på köpet
Kan inte ses som en nackdel
Som att kents nya album blivit sponsrad av Mach3
Som jag sa, man kan skära sig med skivan
För det är ingen jävla slump att deras fans är upprivna"

(Jag gillar kent, men ironi är rätt gött det med)


favorit i repris


mitt 2007

Januari:
Nyår hos Jeff med tacopaj & annat gott.
Mycket festade i min lilla lägenhet.
Var med Joanna på ryhov och fick positiva besked.

Februari:
Var i Påryd med Eve.
Jag blev sjukskriven^
Micke kom på besök från Uddevalla
Jag & Gabbe hade en rolig fotosession med Rufus.
Mamma fyllde år och vi firade det på lövö.
Spelningar på Navet

Mars:
Jag, Joanna, Dragan och Dalli var på burger king, det var skitkul av nån anledning.
Jag sa upp mig från EH
Det blev vår och solen sken.
Jag, Kajsa och Dan besökte Påryd och höll på att dö på vägen dit.
Magda kom på besök
Vi firade pappas och Matildas födelsedag.
Jag och Joe var på lager157

April:
Jag gjorde om i min lägenhet, fixade ny soffa och sånt
Slutade på EH och började på årevall
Jag, Dalli, Janne och Dan åt påskmat
jag o emelie målade våra cyklar
Jag bestämde mig för att jag ville flytta till Linköping
Lärde känna världens bästa Ewa.
Billy kom till världen.

Maj:
Philip hade födelsedagsfest
Jag blev kär i Ola Rapace
Rufus försvann men kom sedan till rätta tack vare en briljant idé som Dan kom på.
Vi fick veta att Martin har cancer
Jag, Johan, Evy och Dado åkte till linköping för att hälsa på Sussi & Emelie
Älskade fina Steph kom på besök
Umgicks med Frida för första gången. Vi drack öl på min balkong.
Sa upp min lägenhet.
Lokalrock i Värnamo
Emelie flyttade in hos mig

Juni:
Umgick mer och mer med Frida
Färgade håret ljust, för att sedan färga tillbaka det efter en dag
Var på Sweden rock
Gabbe & Blom hade lite inflyttningsfest
Vi fick lägenhet i Linkan
Firade midsommar hos Johan
Vi klädde ut EP i mitt löshår haha
Träffade K.

Juli:
Åkte till spanien med familjen
Träffade sötaste finaste Alva för första gången. Kärlek direkt
Var på chaparall och festade. Första och enda gången detta året
Hade utflyttningsfest
Flyttstädning

Augusti:
Flyttade in i lägenheten i Linkan
Började på Valla.
Slutade på Valla.
Började på folkuniversitetet
Vi fick en till sambo, Råtti
Inflyttningsfest
Åkte till Stockholm, till Christer & Anna
Joes födelsedag

September:
Clara fyllde år
Jag slog ut min tand och förstörde min läpp och haka.
Hälsade på hos Ray Jennie och Alva igen
"Fick" en ny mp3
Lunch med tjejerna i släkten

Oktober:
Hösten kom och jag blev en hurtbulle. Ibland åtminstone
Började spela worms och fastnade totalt ett tag
Kajsa fyllde år
Jag fyllde år och jag och Kajsa var på moneybrother
Mamma + resten kom till Linkan för att fira mig <3
Upptäckte Paolo Nutini

November:
Började gå morgonpromenader med Emelie
Lärde känna Jörgen
Betty blev en del av familjen
Johan och Robin kom på besök
Sophia & Nils kom
MASKERAD

December:
Sussi hälsade på
Jag blev kär i Spencer Reid
Daniel hälsade på
Clara kom
Åkte till Småland för att fira jul + nyår
"borta bra men hemma bäst" - på harrys
Julafton med släkten
Nyår i Kärda

jag och min käre far

173777-458

Snodde bilden från Kajsa, den är från vår lill-julafton, 22 dec

9 crimes

Nu var det några veckor sen jag lyssnade på 9 crimes eftersom jag tröttnade på den efter att ha hört den en miljon gånger. När jag lyssnade på den idag igen så insåg jag att det nog inte går tröttna på den helt för den är så jäkla fin. Lisa Hannigan & Damien Rice.


du har mitt sätt att se

jag har inget att dölja
fast jag spelar lite svår och hemlig
led och jag ska följa
vi kan dela samma sinnesstämning

julafton för mig & joe

Igår innan vi gick och la oss bestämde vi oss för att äta frukost på mcdonalds idag på morgonen. När klockan var runt tio på kvällen sa Joanna: Vi går och lägger oss tidigt så blir det morgon fortare!

Så mycket såg vi fram emot frukost på mcdonalds, det var rena rama julafton.

allting går igen, kommer tillbaks

och du vet, jag har rätt,
jag har rätt, du har fel
har inte tid med all din skit
ja ja, jag vet vad vi förlorat.
hur kan det spela någon roll?

framtiden är ändå utom räckhåll för oss

I can´t wait

7 februari - kent, cloetta center, linköping

kanske var det en dröm
kanske är min hjärna tumlad & tömd
urblekt & tvättad
annars hade jag aldrig glömt


1 mars - smashing pumpkins, hovet, stockholm

you wrap your arms around
a feeling that surrounds
like a liquid peppermint

nervositet

Nu kräks jag nog snart, jag är såå nervös. Tre timmar kvar, sen ringer hon. Man gör alltså den muntliga presentationen över telefon. Jag trodde inte jag skulle bli så nervös, men jag vet att jag måste göra bra ifrån mig och att mitt betyg hänger på det, därför blir jag så uppstirrad. Men det ska nog gå bra. Nu ska jag väl äta lite frukost och tänka på nåt annat.

Förresten, Clara pratade i sömnen inatt:

Hon: Jag vet vad blind är
Jag: Vad?
Hon (hur högt som helst): ÖGA!!!

She´s crazy..

nyårsafton.

   
    

fler bilder finns som vanligt här

Nyårsafton var bra! Vi fick värsta goda maten. Förrätt: Baguette med dadlar & getost. Huvudrätt: Fläskfilé med hasselbackspotatis, svampsås och sallad. Efterrätt: Päronhalvor med glass och mintchocklad. Sen bjöds det på snaps. Tack för en rolig nyårsafton allihop! & speciellt tack till John som hade festen & till Hoffe för den goda maten.

Helene på infokomp

Min svenskalärare är bäst, hon är så himla trevlig och ger komplimanger och beröm. Gör man några fel ger hon alltid en chans att rätta till dem. Sådana borde alla lärare vara.


muntlig presentation

Imorgon ska jag ha min muntliga presentation i svenskan. Det har blivit ändrat & uppskjutet massor med gånger men nu är det i alla fall bestämt att jag ska ha den imorgon vid ett. Jag är så nervös! Det måste gå bra, isåfall får jag högsta betyget i svenska. Jag måste ha det, måste måste måste.

I was so far away

If I could start all over with you again,
I'd change the way the story ends.
I'd try my best to help you along, 
if ever there's anything wrong
It's gonna be fine if you have to go
And I always wish you well you know

jag + lotus = sant

image434