hejsan gottfolk

Nu har jag fått min nya bloggadress, häng gärna på dit! Nya bloggen hittar ni här. Den ser nästan exakt ut som denna men grejen var egentligen bara att jag ville byta namn.

Ni kan följa den bloggen med bloggkoll också om ni har lust med det. Hejsålänge!

& tack till Emelie för hjälpen med mig nya header.

det enda som rört sig här är tiden



Nu har jag bokat kent-boxen på cdon. Pappa tipsade mig om den, tack tack pappi.
Även om jag inte lyssnar lika mycket på kent som för några år sedan så är det ändå roligt att ha denna, för mina gamla skivor är helt sönderlyssnade och förstörda.

När jag och pappa diskuterade vad denna boxen antagligen skulle kosta så tippade vi på att det skulle bli över tusen spänn, men vet ni vad priset är? ynka 399 kr! 

ny blogg

Jag är på väg att byta blogg, om nu blogg.se vill hjälpa mig med det. Fick ett mail häromdagen om att dom skulle fixa adressen till mig, men än har det inte hänt något. Jaojao, jag skriver när det är fixat.

send someone away


Emelie hittade världens snyggaste pallar som vi måste ha i lägenheten. Visst var dom fina?

Idag är det exakt 37 dagar kvar till flytten, och jag vill bara ha det överstökat. Ska bli roligt att inreda lägenheten, men jag vill göra det nu och inte om  t r e t t i o s j u  dagar.

mimmi och musse - 07


antique promises uncovered



Jag vill inte vara sjuk, jag vill jobba. Jag börjar klättra på väggarna och det enda jag gör är att 1. Sitta vid datorn 2. glo på tv 3. sova. Janne är också sjuk, så ikväll ska vi kolla på  Titanic och/ eller Sagan om ringen, snora hosta och tycka synd om oss själva.

Förresten, på fredag är det tydligen rockbar på hotellet här i Värnamo, någon som ska dit?

whatever this world can give

- Ska jag göra kaffe till dig?
- Vill du kanske ha med dej en bulle till jobbet?

Haha, du är så söt och snäll. Ibland fattar jag inte varför vi bråkar så mycket.

tack för kaffet

Timbuktu har släppt sin nya singel "tack för kaffet" direkt på piratebay. Dregen är med också. Den är väl okej, men inte det bästa han har gjort. Ladda ner den här.

well the music seems do cover

- and all the liquid do the colours

Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska få se Volbeat i december. 
I finaste Malmö också dessutom, det är nästan för bra för att vara sant.


girl interrupted



Jag har inte kollat på "girl interrupted" förut trots att många tipsat om den, och jag måste bara säga: FY FAN VAD BRA DEN VAR! Bästa scenen måste ju vara denna.

Jag har aldrig varit ett stort fan av Angelina Jolie men åh, hon var så bra i denna filmen och i den rollen. Och så är ju Brittany Murphy med också, så det kan ju knappast bli bättre.

and remember: don´t point your fucking finger at crazy people!

Samsung SGH-E250

Eftersom jag aldrig varit särskilt insatt eller intresserad av mobiltelefoner har jag alltid köpt mina kompisars gamla mobiler. Jag har en tendens att alltid förstöra mina telefoner (spilla kaffe på dem, tappa dem i vatten osv) så jag har aldrig engagerat mig i det där och köpt dyra flashiga telefoner. Den senaste köpte jag iofs helt ny, men den kostade bara trehundra spänn så ja.. det var ju nästan som hittat.

Nu till saken då, jag gick in på cdon.se (ja, dom har tydligen ändrat adress och har massa erbjudanden och sånt för det) för att kolla lite skivor o så. Råkade klicka på en bild på en Samsung SGH-E250 (rosa och jättefin!) och vipps så hade jag fyllt i namn, adress och valt att jag ville betala med faktura. Ångrade mig, för jag kom på att jag inte alls har råd, men då var det försent. Så nu kommer det snart en sånhär (<- länk!) telefon på posten.

Jag får väl försöka intala mig själv att jag faktiskt behöver den. Eller det gör jag eftersom ljudet i min gamla är helt kasst. (Se, det är redan igång) Shit, jag har ångest.

tatueringen



Några av er har velat se bilder på tatueringen, so here it is (inte riktigt läkt än)

kräääk

Jag mår sjukt illa. Borde inte ens sitta vid datorn (läs: ligga vid datorn). Har inte rört mig ur fläcken på tre timmar. Bara ligger här i soffan och tycker synd om mig själv. Borde duscha, men då finns det risk för att jag spyr. Vill inte ha magsjuka, det går inte, jag måste jobba.

VOLBEAT

Någon som vill hänga med till Malmö den 9 december och se Volbeat?! Sophia?
JAG MÅSTE SE DOM! På allvar, jag måste.

Update:

Jag + Sophia + Volbeat, KB i Malmö 9 december. It´s happiness.


I am living in the past this day...


Just idag så saknar jag hagagatan. Har så sjukt många bra minnen därifrån. Såg precis att det är alkohol med på alla tre bilderna, men det är inte bara såna fest-minnen jag menar, utan allting.. Hur det var då och hur allt kändes, det var nytt och kul med egen lägenhet och ja, allt var bra. Fast det är det nu också, men ibland måste man få längta tillbaka..

vi kisade mot kameran och log

I eftermiddag när jag vaknat ska Joejoes Peter ha en kameralektion med mig. Hoppas jag lär mig nånting av det. Jag är lite trög så tekniska saker brukar inte gå in i mitt huvud, även om Rolf berömde mig lite idag för att jag fattade roboten på maskin 60. (Kul info)

Nu är det äntligen helg efter en stressig vecka och jäklar vad jag ska sova denna helgen. SOVA SOVA SOVA, inget annat. Det ska bli så jäkla skönt. Hade tänkt åka och träffa Emelie i Jönköping på lördag men det blir nog inte så. Alltför lite pengar, och alltför lite ork.

Nu ska jag titta på ett par avsnitt av that 70s show och sen nana, godnatt.

viva la vida

just because I'm losing doesn't mean I'm lost
doesn't mean I'll stop doesn't mean I'm in a cross

just because I'm hurting doesn't mean I'm hurt
doesn't mean I didn't get what I deserve
no better and no worse I just got lost

Igår spelade alltså Coldplay i Stockholm, och jag var inte där. Det är skandal och jag dör nästan lite. Idag spelar dom igen, och jag är fortfarande inte där. Är jag dum i huvudet?

världens sötaste lilla farfar ♥


och på fjärde dagen...

I eftermiddag kommer min kamera!! Om allt går som det ska, och det hoppas jag ju. Fick ett mail nu iaf om att den har skickats, så om några timmar när jag vaknar så hoppas jag att den ligger uppe på matjätten och väntar på mig.

Jobbet är det stressigaste någonsin men man får väl uppskatta att tiden i alla fall rusar fram. Lite FÖR fort emellanåt, hinner ju inte med. Vi jobbar med endel surmuppar, men det får gå ändå. Tur att jag och Markus är så perfekta.


Nu ska jag gå och titta lite på Janne när han sover, han är så fin i sitt korta hår. (Okej, det där lät psycho.. att jag ska titta på honom när han sover menar jag. Men vi är båda lite psycho isåfall, har vaknat flera gånger av att han står och glor. Det är lite skrämmande...)


bananos i badrummet, part one



Dagens sensation; Janne har rakat av sig sitt hår! Han blev värsta snyggingen i kort hår.

har jag äntligen lyckats?



Kycklingen har legat i grekisk dressing över natten för att inte bli så torr. Hur smidigt och gott som helst. Pasta, ananas, cashewnötter, gurka, cocktailtomater, rödlök, fetaost, oliver, soltorkad tomat, krutonger. Passar mig skitbra, inte alls avancerat och det går fort att göra.

(Tack Hanna för kycklingtipset)

nothing but a psychic suicide

alone again in my broken dreams
what is love if not a psychic suicide
alone again in my restless dreams
love is nothing but a psychic suicide

varför ska man alltid tänka på vad man inte har?

playlist update.

Jag har uppdaterat spel-listan här till vänster på sidan. Massa fina låtar, så lyssna och njut!

jag vill flytta nu, genast



still counting

mr. perfect don´t exist my little friend
and I tell you it again, and I do it again
counting all the assholes in the room
well, I´m definitely not alone

volbeat still counting

Jag saknar Ruffen

Åh, det känns faktiskt tomt utan Rufus. Vem ska jag nu prata med när jag kommer hem på morgonen? Och förut idag var jag nära att göra en liten sallad till honom, med tomat / gurka / morot som vanligt, men det fanns ingen tuffs där som hade kunnat äta den.. Fan.

inget kvar att hålla fast vid

du och jag kan stå
i vårt hörn och blunda

det är ändå redan alldeles för sent
det finns inget kvar att hålla fast vid
så du och jag kan stå
i vårt hörn och undra

vad var det som gick fel?

vi kan väl vänta tills imorgon
det händer nånting snart
vi kan väl vänta tills imorgon
nu kan jag inte längre tänka klart ...

älskling

Snart, snart, snart!

it´s been hurting all the way

Dessa välkända känslor är på väg tillbaka. De kommer med rutinen. Alla tankar återkommer, ältandet är där igen. Att leva i / och med saker som hände för flera år sedan är bara självförstörande. När jag tänker på det så känns det som igår, samma känsla nu.Trots all den här tiden som har gått, trots att det inte finns någon anledning...

r.i.p, min finaste ruffs



Jag kommer sakna dig, min älskade Ruffsetuffs. Jag ska aldrig mer ha ett djur, för det är sjukt vad ledsen man blir när de dör. Jag trodde aaaaldrig jag skulle bli såhär ledsen över Rufus, men så tänker jag på alla äventyr vi har varit med om, som när han rymde och levde under diskhon i ett par dagar & jag fick tag i honom igen genom att binda ett snöre runt tån och sen en gurka i andra änden för att jag skulle vakna när han kom och åt. Eller som när han rymde och höll på att ge mig en hjärtattack när han välte ner en golvmopp i garderoben. Lilla fina Rufen, hoppas du leker med Debbie i hamsterhimlen nu.

huvudvärk

Jag har så sjukt jäkla ont i huvudet o jag fattar inte hur jag ska orka jobba hela natten. Får väl försöka iaf, annars får ju A. det sååååååååå hiiiiimlaaaaa streeeessiiiiiiiigt och måste svära åt maskinerna minst fem gånger i minuten, stackarn.

kamera, Sony DSC-H50


Nu har jag beställt den kameran jag verkligen vill ha. Skickade tillbaka den rosa, för den var inte så fin i verkligheten som jag trodde. Men min nya älskling är helt perfekt.

old folks

Nu har jag ringt och sagt att jag inte kan jobba de där datumen i september som jag satte upp mig på. Det funkar ju inte, eftersom jag fått nattjobb. Helt omöjligt att jobba en onsdag från kl 07.30 - 16.30 då ju. De blev sura, men vad ska man göra? Jag sa hela tiden att det var oklart om jag skulle kunna jobba eller inte. Nu sitter jag här med dåligt samvete istället.
Matilda ska klippa mig sen, välbehövligt! & ikväll blir det jobb igen, med en ny talbok på G.

sing a long



Jag tror nästan att jag hatar Benjamin Wahlgren. Fast inte lika mycket som jag nästan hatar Pernilla Wahlgren, men det är otroligt jämt där mellan mamma / son. Lill-gamla jävla unge. "Jag äääälskar ju att laga mat" (sagt med gay-röst). Herregud, ungen är elva år!

lycka!

Alltså, jag känner mig verkligen LYCKLIG nu. Det kommer bli så bra det här.

Och ikväll ska jag till Hanna. Frida ska dit med, trevligt värre. Har egentligen inte tid att sitta här, har massor att fixa. Men som vanligt skjuter jag på allting så att jag får det hur stressigt som helst sen. Ah.. att man aldrig lär sig.

lägenheten

Igår var vi och skrev kontrakt på vår nya, underbara, lägenhet. Jag är helt kär i den. Så jäkla fin! Utsikt över munksjön, inglasad balkong, loftgång, hiss. Fina tapeter överallt (förutom badrummet då), badkar, asmysigt kök.. Helt perfekt! Så hörni, i november blir det inflyttningsfest. Då hoppas jag alla kommer!

ps. igår somnade jag vid halv tio och sov tills halv ett idag. det är nåt fel på min sömn. ds.

jaaaaaaaaaaa!

VI HAR FÅTT LÄGENHET!!!
& jag fick sålt min skinnjacka, 350 kr!
life is good, ja ja ja!

Och nu ska jag snart tatuera mig, wey.

some words is to be said

Idag var det sjukt stressigt i slutet på jobbet. Är uppe i varv fortfarande, och det är helt omöjligt att sova nu. Ska vänta på att Janne vaknar vid 07.15 och prata lite med honom.. Blir nog några avsnitt av that 70s show med och sen måste jag försöka sova. Ska göra klart min tatuering imorn eftermiddag så jag måste gå upp relativt tidigt (cirkus 13.30 helst)

Jobbet går fint, lite intriger (eller mest skitsnack) hit & dit men det funkar. Bara att sätta i lurarna i öronen, nicka och le lite och låtsas som att man lyssnar. Eller vad säger du, Markus? Det är väl likadant på alla ställen, bäst att inte engagera sig för mycket i det där.

På lördag ska jag (och förhoppningsvis Emelie) hem till Hanna och kolla på film och äta chips. Det ska bli kul, lite som på de gamla goda tiderna. Jag tänkte på det förut idag, Hanna, att vi har ju faktiskt känt varandra i elva detta året. Stört, jag känner mig gammal..

Nu: That 70s show!

soulweeper #2



Lyssnade igenom Volbeats tre album inatt, jag dör så bra. Mina favoriter just nu är: still counting, soulweeper #2, maybellene I hofteholder, radio girl, I only wanna be with you. Men alla är bra, som Tony sa: Det är svårt att hitta låtar som inte är underbara.


det finns de som har det värre

Snart ska jag börja jobba. Har en ny talbok i mp3n, med min favorit-inläsare Katarina Ewerlöf såklart. Hoppas på att tiden går snabbt inatt så jag kan få sova. Har varit uppe sen tio idag och det suger att gå till jobbet när jag inte fått sova ordentligt. Jag måste komma in i det här snart, annars står jag inte ut.

Men de finns ju personer som har det värre än jag, tänker på dig T. Det ska nog gå bra det här, det håller jag tummarna för. Annars är ingenting rättvist...

I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go

volbeat
I only wanna be with you

begravning

Gråten satt som en klump i halsen hela tiden, det gjorde till och med fysiskt ont, men det kändes inte rätt att börja gråta där. Nu är hon borta iallafall, och ingenting kan ändra på det. Även om jag önskar att saker och ting vore annorlunda, att vi hade haft kvar bilden av henne som vi hade när vi var små. Men alla förändras, och hon blev som hon blev. R.I.P

play that sweet heavenly song

- well it's saturday night and we all get into town





Volbeat, radio girl. För tillfället den enda låten jag vill höra.

cider, någon?

Igår handlade vi fyra kassar med mat på willys. Vi fick gå uppför de jobbiga trapporna vid folkhögskolebacken i regnet, och på hemvägen skulle vi släpa på de där kassarna hela vägen tillbaka. Jag var helt slut och trodde jag skulle kollapsa när som helst, så jag öppnade en cider när vi kom fram och vips! jag fick cider i hela ansiktet på grund av för mycket kolsyra. Janne bara skrattade åt mig och jag kände "vilken härlig dag det är idag!"

things will never change

and it hurts with every heartbeat

I was a postcard

Idag har jag sovit cirkus tolv timmar. Det kändes skönt att äääntligen få sova ut. Fast den långa sömnen har resluterat i att jag blir försenad till min "date" med gabbe, och att jag känner mig som en zombie som precis klivit upp ur graven.

kamera



Nu har jag beställt en ny kamera, wey! Girly med rosa :)

until death do us part


when my world goes crazy

you stand by me and you believe in me like nobody ever has
when my world goes crazy you´re right there to save me

tradera

Kom igen, buda på min skinnjacka, här!


mister cool

Imorse runt 05.30 så höll min sista energi på att ta slut, och passande nog började då "mister cool" att spelas i min mp3. Härliga låt. Den gav mig den sista energin, och nattens jobb slutade bra. Jag börjar komma in i det nu. Vaknar fortfarande lite för tidigt, men jag är inte lika trött som de första nätterna. Härligt. Snart är det helg, då blir det festival!

aw

Janne är så snäll mot mig, förut idag köpte han en räkbaguette som jag kan ha till jobbet inatt, och nu kom han hem med energidricka. Han gör kaffe åt mig och lagar mat till mig och jag känner mig bortskämd. Snälla, fina Janos.

our heartbeats synchronized



be patient, someday this pain will be useful to you
be patient, someday this pain will settle deep in you 

allt jag ber dig, allt jag begär

Just nu tänker jag bara på de bra sakerna jag minns av farmor, och det gör mig ledsen.
På tisdag är begravningen. Jag hatar begravningar, fast vem gör inte det...

håll mitt hjärta , finaste låten...


SÖMN

Jag somnade vid åtta, vaknade vid elva. TRE TIMMAR?! Hur ska jag klara mig på tre timmar, när jag ska jobba inatt igen? Shit. Jag måste somna om. Och så får jag panik när jag tänker på det, att jag måste sova. Blir stressad av det, vilket resulterar i nada sömn såklart.  Får väl gå upp nu då och hoppas på att man somnar i eftermiddag istället.

Det gick bra igår. Var lite trött vid 03-04 där nångång, men annars gick det smärtfritt.

Antar att ni tycker det är oerhört intressant att läsa om min sömn och om mitt jobb, right? Ska slita mig från datorn nu och äta nåt istället. Men vad? Middag, frukost, kvällsmat, lunch? Allt blir ju fan helt fel. Hej

the crowd begins to sing

sometimes,
we'd never know what's wrong without the pain
sometimes the hardest thing and the right thing are the same

first night

Snart ska jag börja jobba min första natt på Årevall. Jag tror det går bra, har sovit lite nu på kvällen och nu dricker jag kaffe. Yesyes. Har träningsvärk överallt efter flytten igår, tyck synd om mig dååå.. Näe , nu ska jag fixa min mp3 sen bär det av till jobbet. Hejrå.