bye for now

Jag tänker nog inte skriva här på ett tag för om jag gör det riskerar denna bloggen att utvecklas ännu mer till en klag-blogg och nej... det vill jag inte. Saker är inte så bra för tillfället men det är sånt jag måste lösa själv och som jag absolut inte kommer skriva om.

Ha det fint, gottfolk! På återseende...


avundsjuk jag är så avundsjuk

Tänk alla som får se bad religion och millencolin idag.. och tänk alla som får se sonic syndicate imorgon. JAG ÄR AVUNDSJUK SKA NI VETA!

Idag har jag och fillan hälsat på hos pernilla, milton och micke. Vi fick benen vaxade och tre nagellack. Hon fixade även mina äckliga fötter. Tack!

Imorgon ska jag till Vireda :)

the imprints of you

If you gave me the power to turn back time
to save my corrupted heart
I would shape it the way it was meant to be
I would never know you and you would never know me

I love myself for hating disliking you
And I can't remember what meant so much to me

aw

jag längtar tills fredag!

jag ska bli nunna



Allt kanske blev enklare bara man gick i kloster?

pics / jkpg

Torsdag



Midsommarafton



Midsommardagen



Tack allihop för världens roligaste midsommarafton!


dagen efter dagen före

Jag är riktigt nöjd med midsommaraftonen. Att taxichauffören lurade oss på sjuhundra spänn var väl ingen höjdare men det var det värt. Idag ska de andra ut på krogen, fast jag vill bara soooova. Sjukt seg.

Hejrå


mensvärk

Jag hatar denna tiden på månaden! skitmensvärk och skitpms.

Nu är jag iaf hos fia och hon är snygg. Emelie med.
Ikväll blir det krogen och imorgon ska vi på fest hos Rille i Vireda
Åh jag ser fram emot det!

you rip my heart right out

this is me wishing you into the worst situations
i'm the kind of kid that can't let anything go

but you wouldn't know a good thing if it came up and slit your throat

love is nothing but a psychic suicide

alltid på nån annans villkor

Jag måste verkligen lära mig att stå på mig, allt vore lättare då
Men jag är så jävla sämst på det, och det är därför jag mår såhär.

Det är ju bara upp till mig, jag vet det. Jag vet jag vet jag veeeeeeeeeeet
Och jag vill inte somna idag för att vakna upp imorgon och känna likadant

midsommar

Det blir lite kubb  & öldrickande i jönköping först och sen taxi ut till Vireda. Kommer bli skitroligt tror jag. Vi ska sjunga Ronja-sånger och fira midsommar på svenskt vis!


familjen på rydsvägen







En familjemedlem fattas, dvs Betty (betsy, betty boop, ugly betty)
kärt barn har många namn

GRATTIS TILL KÖRKORTET, FJONKAN!



Åh jag är så glad över att du klarade det!! Tusen grattis till dig!
Fan vad roooooligt! & vad duktig du är! börjar nästan lipa nu haha.
Jag är så stolt över dig systeryster. Kom och hälsa på snart!

ett välordnat kaos

Jag la ut alla mina kläder över golvet i morse eftersom torktumlaren var sönder och jag hade ingenstans att hänga allt. Det resulterade alltså i att det ligger kläder över hela mitt rum och jag kom på att jag trivs att ha sakerna huller om buller och lite överallt. Jag orkar inte ta tag i det just nu och det är väl precis så som det är med min sinnesstämning för tillfället: ett välordnat kaos helt enkelt. Och ibland får man låta det vara så. Någon dag kommer jag vara piggare och då ska jag ta tag i alltihop. Allt ifrån kläder på golvet till ihoplimning av relationer jag har förstört. Vi får väl se om det håller en gång till...

beslutsångest

Angående midsommar. Finns några alternativ:

  • Jönköping med Emelie & Fia, grillning på stranden + utgång (?)
  • Hemmafest i Bor, med Joe & Peter och massa andra
  • Lugn hemmakväll med Janne, kanske grillning hos någon. Vet ej hos vem dock.
  • Skåne med mamma och de andra. Vore myspys!
  • Motala med Emilia (?)
  • Stanna hemma i Linköping i min ensamhet och äta chips

Just för tillfället känns det sista alternativet mest lockande, men jag vet att jag kommer ändra mig. Blir för rastlös av att bara vara hemma. Konstigt, detta året fanns det visst massor med alternativ till vad man kan hitta på, förra året var det tvärtom. Då hände verkligen ingenting. Ahhh.. Jag måste göra nåt åt min beslutsångest.


happy camper



Jag vill träffa mamma & de andra och åka till nån strand och bara sola och bada istället för att sitta här. Tacka vet jag älskade Telia, för telia is tha shit, eller hur "big" Jan?

ett jobb för mig?

Jag måste ha sökt minst 100 jobb nu allt som allt och jag känner att jag snart kommer ge upp. Hittade dock ett jobb på arbetsförmedlingen som kanske skulle passa mig. Haha


sprang kommentarerna iväg?

Det är skittråkigt att ingen kommenterar , jag vet ju inte ens om någon läser här längre. Ni borde bättra er tycker jag, alltid roligt om någon skriver nåt juuuu..

Så: Vem är du, vart kommer du ifrån och hur känner jag dig?

rastlöshet

Idag var en bra dag på jobbet, jag slutade som tvåa :) Brukar inte gilla att jämföra mig med andra, men jag kan ju inte förneka att det känns härligt att ligga så bra till. Kanske därför jag känner mig så pigg och uppe i varv nu. Var ute och gick med käraste Evelina i över en timme efter jobbet men jag känner mig inte mindre rastlös för det. Ska väl kolla på nån film nu och försöka varva ner lite.

Imorgon kommer min bästaste sambo hem igen, feeeeels gooood.

en & en halv timme kvar

Slutar om 1,5 timme. Denna dagen har gått skitfort, plus att jag tjänar mer pengar. Synd att jag varit så dum och inte jobbat söndagar förut haha.

Fyra dagar kvar här, jag vill inte slutaaaa.. :(

musikbyrån

Musikreportage. Avsnitt 6 av 6. Seattle. Band som Nirvana, Soundgarden och Alice In Chains satte Seattle på kartan i början av nittiotalet. Men musikaliskt har staden alltid varit mer än grunge. Band of Horses framgångar med debutskivan "Everything all the time" fick musikvärlden att vända sina öron mot Seattles popscen för ett par år sedan. Bandet har i dag flyttat ifrån staden, men gitarristen Matt Brooke blev kvar och startade hyllade Grand Archives. Följ med Matt och "Musikbyrån" på en rundvandring på Seattles musikscen 2008. Medverkar förutom Grand Archives gör bl a Tiny Vipers och Fleet Foxes. Medverkande: Nirvana, Soundgarden, Alice In Chains, Band of Horses, Matt Brooke, Grand Archives, Tiny Vipers, Fleet Foxes. Från 13/06. Även 16/06 i SVT24.



Detta ska jag icke missa! Ikväll 23.35

jobb-söndag

Idag ska jag jobba, vilket känns helt skumt eftersom det är söndag. Börjar vid elva och jobbar till halv åtta. Folk kommer hata mig för att jag stör dem på deras lediga dag. Men det gör inget. Jag hoppas bara att Erik behagar att dyka upp på jobbet idag, annars blir det en låång dag.

Yvonne - Drifter



Åh, Jessie länkade till denna videon och jäklar vad minnen som ploppade upp i mitt huvud. Mitt första år på hultsfred, Yvonne var bäst! Iggy pop var självklart också bra men Yvonne var liksom.. pricket över i:et , som man säger. Jag var 14 år och världens lyckligaste.

question, gott folk!

Idag åker jag alltså till Värnamo och min fråga är: VAD HÄNDER IMORNKVÄLL?
Joejoe, vi SKA umgås, vare sig du vill det eller ej.


grubbleri

Jag hatar att jag oroar mig så mycket. Jag hatar att tänka och jag hatar att älta saker fram och tillbaka. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VARFÖR SKULLE JUST JAG BLI SÅN?! Det måste bli ändring.

Jag gillar inte ordet "hata" för den delen, visste bara inte vad som skulle passa bättre.


like it used to be

Jag vill bara att det ska vara som förut...
Det gör faktiskt lite ont långt där inne i hjärtat.

en viss sorts människor

Ni vet de där människorna som är så sjukt tävlingsinriktade, så att de inte själva fattar när det har gått för långt? De där som klankar ner på andra för att de själva ska få känna sig nöjda. De som hela tiden måste vara bäst bäst bäst, annars raseras hela deras värld? Enligt mig är det den värsta sortens människor, och jag står inte ut med såna i min närhet. Finns ett antal såna här på jobbet, och självklart är det en stor fördel att vara sådan i detta yrket.. dock undrar jag hur de har det i sitt privatliv. Är de likadana då? Isåfall så kommer följdfrågan: Vem klarar av att umgås med en sådan människa?

happens for a reason

Nu har jag insett varför du blivit så tillbakadragen, varför du inte längre prioriterar att umgås med mig. På något sätt känns det så sorgligt, att en vänskap mellan två personer ska kunna förstöras så enkelt. Det var ju nåt bra, det var ljuspunkterna på dagarna, but it´s over now. Det känns inte så farligt egentligen, det var bara det att jag trodde mer om dig.

Visst är det moget att skriva i gåtor? Det är bara det att jag inte vill nämna några namn i bloggen, det känns orättvist att hänga ut någon. Ni som förstår vad jag pratar om, good for you, för er andra: det var ändå inget viktigt. Saker händer av en anledning, I guess.

It´s time to move on.

hejdå linkan, hej småland

Fick jobba lite på mitt gamla jobb i sommar, det känns ju bra iaf så man får lite pengar. Så jag kommer vara i småland endel i sommar, då ska jag verkligen passa på att umgås med folk. Saknar allihop. Ska jobba med Fillan med, kommer bli kuuul !

Jag är hungrig, mat om en halvtimme wiie.

emelie "gw" fridlund

Nu tycker jag att Emelie kan komma hem,
I miss my samboooo!

håll i hatten

Jäklar vad det blåser ute!

Snart ska jag cykla iväg till jobbet, ska bli rätt skönt att komma tillbaka. Fast jag fick ett mail idag om att jag inte alls kommer få förlängt de där tre veckorna som de lovade. Så jävla dåligt skött. Så det blir till att söka massa jobb idag när jag kommer hem. Jag vill ju inte lämna Addici, jag trivs ju där! Får väl hoppas på att man får komma tillbaka till hösten..

Nähej, nu ska jag borsta tänderna! Ha det fint gott folk!

slaktarn vs. surproppen


John Rylander, r.i.p

Nu är begravningen över. Allt känns fortfarande så overkligt. Jag lider med Johns mamma, jag har aldrig sett en människa så förtvivlad.

R.I.P ryllan, alla kommer sakna dig... Bilden av dig kommer jag alltid spara.

sommar sol och kort tight kjol

Nu är mamma & de andra här och snart bär det av till Borensberg utanför Motala.
 Hoppas ni får en bra helg allihop så hörs vi på måndag!

one more thing

Måste bara berätta om hur mobbad & utsatt jag är på jobbet. När jag skulle cykla hem idag så var min cykel helt borta. Hjärtat slog hårdare än nånsin och jag kände verkligen hur arg jag blev för att jag trodde att nån hade snott den. Efter att jag svurit lite åt hela situationen så tittar jag upp och ser att Erik och Jennifer står en bit bort och fnissar oavbrutet.. Det visade sig att de hade gömt min cykel bakom en buske. Roligt hörni, roligt. Men som ni vet, hämnden är ljuv..

popcorn & folle

Nu sitter jag här med en skål popcorn och en folköl, allt är på topp! Imorgon, tidigt, kommer mamma per och clara och då ska  vi åka iväg till nån camping i närheten. Sola, bada & grilla heeela helgen, det kommer bli härligt! Synd bara att jag missar Alice in videoland på lorient, men det får bli en annan gång..

Hejrå!

interna jobbskämt

Manuel: Alla hade sålt kanske 1-2 och sen kommer jag in och säljer sex på en halvtimme
Peter: Sex på en halvtimme? Jaha, vad erbjöd du för prisavtal då? Dygnet runt eller?
Erik: Näe, han erbjöd ju mini!

Hahahha till saken hör att Manuel är hur kort som helst. Det kanske inte var så roligt för er att läsa detta men om ni var med så skulle ni fattat. Jag och Jennifer dog nästan av skratt.

coolaspel.se

http://www.coolaspel.se/

Hahah gå in på den länken ovanför och kolla under kategorin "tjejspel", komiskt.

härliga sommar



Ibland ser jag ut som en häst när jag springer i vattenspridare. Men det var en härlig fredag, tack för den Filippa!

banken

Nu ska jag cykla till stan för att fixa min bankdosa. Lika bra att få det gjort, trodde inte jag var så beroende av den som jag faktiskt är. Har varit utan den i en vecka nu och jag saknar min lilla bebis. Får väl se om det går att återuppliva den.

Ha en bra dag snyggingar

national treasure



Har ni inte  sett National Treasure så gör det! Hur bra som helst!

Och en sak till, finns det någon mer irriterande människa än Josefin Crafoord?

hejsan, jag söker hitler

Jag ringde precis till nån som hette Hitler i förnamn. Sjukt mobbad den killen måste varit..

kört?

Fick veta igår att det är ca 140 stycken som sökt till kundtjänsten på Addici. Det är väl bäst att förbereda sig på att inte få jobbet I guess. Men jag hade blivit världens gladaste om jag fick det, så jag kan ju blinka lite till Gud och hoppas på att han/hon har förståelse.

trouble sleeping

I'm having trouble sleeping
You're jumping in my bed
Twisting in my head
Leave me

I'm having trouble breathing
You're sitting on my chest
I sure could use the rest
Leave me

It's you
Why's it always you
And never me?
I've never dared to let
My feelings free
Why's it always you
And never me?
I've never cared
Too much about honesty

The perishers - trouble sleeping

skilda världar

Jag planerar hela min morgon efter skilda världar, vilket känns en aning pinsamt nästan. Det börjar klockan tio och innan dess ska jag ha duschat, sminkat mig och gjort klart frukosten så jag kan äta när jag tittar på det. Sen plattar jag håret under tiden, och därefter gör jag matlåda. Allt är utstuderat och klart och om någon / något rubbar min lilla tidsplan blir det kris för då stressar jag sönder mig själv. Nu är jag ute i god tid så nu kan jag unna mig själv lite tid framför datorn (som om jag inte hade gjort det ändå, fastnar alltid här). Ha en bra dag allihop! Särskilt ni som är på Sweden Rock, jag är jäkligt avundsjuk ska ni veta.


hur snygg får man vara?

Heeeelt sinnessjukt vad snygg människan äääääär. Stört! Jag borde fota honom någon dag, om inte för min egen skull så för Joannas. Hon är väldans nyfiken vet jag. Men jag är nog lite för feg för att göra det.. I framtiden kanske, mina vänner, i framtiden.

I´m immortal when I´m with you


pics

Då bilddagboken har en tendens att krångla i tid och otid så får jag väl göra ett försök att ladda upp lite bilder här.



I torsdags åkte jag hem till Sara på jobbet och så fixade hon mina naglar så att jag för en gångs skull kunde känna mig liet girlie girlie. Före - och efter bild alltså, som ni kanske ser



Åkte hem till Värnamo och träffade lite folk i parken, bl.a Joejoe och hennes nya trevliga pojkvän Peter



Och Klasen



Diverse människor. Alex, kisskompis och Jake bland andra



Bomis också



Jag & Klasis



På lördagen gjorde jag och Janne världens godaste mat



På söndagen var jag och fikade på stigs. Först med Jan och sen med Joejoe & Gabz



Sen skulle jag åka hemåt mot linkan igen. Men innan dess åt jag och Janos melon i väntan på bussen



jag och janos


Har även varit ute hos både mamma och pappa på fredagen och lördagen men där togs det inga bilder. Har varit en bra helg som jag verkligen behövde. Tack för den allihop!